Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odstawienie leków, zero zmian
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
- kamil89
- Zarejestrowany Użytkownik
Przecież zespół odstawienny występuje stosunkowo rzadko. Zrobiono kiedyś przykładowe badania. W przypadku escitalopramu zbadano 142 osoby i tylko u 2 wystąpiły objawy. Jeżeli chodzi o lek, po którym pacjenci najczęściej zgłaszali objawy odstawienne to uznaję się paroksetynę - 16%.
Ja odstawialem kiedyś Cital i też nie miałem żadnych skutków.
100 mg Zoloft
30 mg Mirzaten
50 mg Ketrel
30 mg Mirzaten
50 mg Ketrel
-
-
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Potwierdzam. Odstawiałam zarówno escitalopram jak i paroksetynę i badania chyba nie kłamiąkamil89 pisze: ↑20 marca 2019, o 10:16Przecież zespół odstawienny występuje stosunkowo rzadko. Zrobiono kiedyś przykładowe badania. W przypadku escitalopramu zbadano 142 osoby i tylko u 2 wystąpiły objawy. Jeżeli chodzi o lek, po którym pacjenci najczęściej zgłaszali objawy odstawienne to uznaję się paroksetynę - 16%.

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.