Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Odstawienie leków.. problem

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
wra
Zarejestrowany Użytkownik

26 kwietnia 2020, o 19:56

Cześć. Mam problem z odstawieniem leków, które biorę głównie na zaburzenia lękowe. Za każdym razem kiedy przestaje je brać przez jakiś okres czasu jest okej, staram się nie myśleć co minute o tym, że zaraz mi się coś stanie, próbuje normalnie funkcjonować.. i przychodzi w końcu jakiś dzień gdzie wszystko samoistnie wraca i to ze zdwojoną siłą, nawet gdy wcale o tym nie myślę. CHCIAŁABYM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ TAK MIAŁ? I JAK SOBIE Z TYM RADZIĆ? Bo ja już nie mam siły, niszczy mi to całą psychikę. Oczywiście znów biorę leki, tylko mam wrażenie, że one nie są w 100% skuteczne.
Awatar użytkownika
Maciej Bizoń
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

26 kwietnia 2020, o 20:08

wra pisze:
26 kwietnia 2020, o 19:56
Cześć. Mam problem z odstawieniem leków, które biorę głównie na zaburzenia lękowe. Za każdym razem kiedy przestaje je brać przez jakiś okres czasu jest okej, staram się nie myśleć co minute o tym, że zaraz mi się coś stanie, próbuje normalnie funkcjonować.. i przychodzi w końcu jakiś dzień gdzie wszystko samoistnie wraca i to ze zdwojoną siłą, nawet gdy wcale o tym nie myślę. CHCIAŁABYM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ TAK MIAŁ? I JAK SOBIE Z TYM RADZIĆ? Bo ja już nie mam siły, niszczy mi to całą psychikę. Oczywiście znów biorę leki, tylko mam wrażenie, że one nie są w 100% skuteczne.
Hej . Jest tu mega duzo fajnych postów w motywie Sukcess Wyzdrowialem z Nerwicy . Tam ludzie opisują swoje zmagania z nerwica i wyrażają swoje opinie na temat leków . Polecam .
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." - :DD - ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

26 kwietnia 2020, o 23:58

W tym wypadku to zapoznaj się bracie z materiałami z forum, bo musisz zrozumieć czym jest nerwica bo nie czasz nic materia-zaburzenia-kowe-nerwica-depresja-rozwoj.html
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
Awatar użytkownika
franixxx
Zarejestrowany Użytkownik

28 kwietnia 2020, o 13:24

Skoro dajesz sygnały nerwicy ze na nia czekasz to ja dostajesz, caly czas analizujesz czy nadal jest nornalnie czy juz nerwica wraca, jeszcze dorzucasz lęk. Bozee zeby tylko ta nerwica nie wrocila > stres > lęk > nawrót prostu mechanizm
ODPOWIEDZ