Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odstawienie leków.. problem
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Mam problem z odstawieniem leków, które biorę głównie na zaburzenia lękowe. Za każdym razem kiedy przestaje je brać przez jakiś okres czasu jest okej, staram się nie myśleć co minute o tym, że zaraz mi się coś stanie, próbuje normalnie funkcjonować.. i przychodzi w końcu jakiś dzień gdzie wszystko samoistnie wraca i to ze zdwojoną siłą, nawet gdy wcale o tym nie myślę. CHCIAŁABYM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ TAK MIAŁ? I JAK SOBIE Z TYM RADZIĆ? Bo ja już nie mam siły, niszczy mi to całą psychikę. Oczywiście znów biorę leki, tylko mam wrażenie, że one nie są w 100% skuteczne.
- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Hej . Jest tu mega duzo fajnych postów w motywie Sukcess Wyzdrowialem z Nerwicy . Tam ludzie opisują swoje zmagania z nerwica i wyrażają swoje opinie na temat leków . Polecam .wra pisze: ↑26 kwietnia 2020, o 19:56Cześć. Mam problem z odstawieniem leków, które biorę głównie na zaburzenia lękowe. Za każdym razem kiedy przestaje je brać przez jakiś okres czasu jest okej, staram się nie myśleć co minute o tym, że zaraz mi się coś stanie, próbuje normalnie funkcjonować.. i przychodzi w końcu jakiś dzień gdzie wszystko samoistnie wraca i to ze zdwojoną siłą, nawet gdy wcale o tym nie myślę. CHCIAŁABYM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ TAK MIAŁ? I JAK SOBIE Z TYM RADZIĆ? Bo ja już nie mam siły, niszczy mi to całą psychikę. Oczywiście znów biorę leki, tylko mam wrażenie, że one nie są w 100% skuteczne.
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
W tym wypadku to zapoznaj się bracie z materiałami z forum, bo musisz zrozumieć czym jest nerwica bo nie czasz nic materia-zaburzenia-kowe-nerwica-depresja-rozwoj.html
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- franixxx
- Zarejestrowany Użytkownik
Skoro dajesz sygnały nerwicy ze na nia czekasz to ja dostajesz, caly czas analizujesz czy nadal jest nornalnie czy juz nerwica wraca, jeszcze dorzucasz lęk. Bozee zeby tylko ta nerwica nie wrocila > stres > lęk > nawrót prostu mechanizm