Wraca po odstawieniu leków. Przynajmniej tak w moim przypadku.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odstawiłem leki i wszystko wróciło, co robić?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Can someone tell me I'm not going crazy?

The thoughts in my head make me hate me

Maybe I'm too far from saving

-
- Nowy Użytkownik
trzeba uważać na stres i chodzić na terapie to wtedy nic nie wracafreaky man pisze: ↑8 kwietnia 2025, o 00:25Wraca po odstawieniu leków. Przynajmniej tak w moim przypadku.
-
- Nowy Użytkownik
Witaj
, ja polecam Ci modlitwę ..jak masz z nią trudności to wołaj własnymi słowami do Jezusa -JEZUS UWALNIA OD WSZELKIEGO LĘKU!!
Posłuchaj :Jak uspokoić swoje burze - o. Augustyn Pelanowski . Jestem przekonana że Jezus jako najlepszy lekarz , psycholog Ci pomoże!

Posłuchaj :Jak uspokoić swoje burze - o. Augustyn Pelanowski . Jestem przekonana że Jezus jako najlepszy lekarz , psycholog Ci pomoże!

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wszechmogący Zbawiciel uwalnia, ale potrzebna jest osobista relacja z NIM w duchu i prawdzie. Nie rytuały, nie ceremonie, nie inna religijność, ale bezgraniczne zaufanie MU i oddanie swojego życia jako swemu PANU BOGU. To na bazie nie kary, nie lęku, ale łaski, miłości, przyjaźni - https://mieczduchapulawy.wordpress.com/ ... ganizacji/AgnesNew84 pisze: ↑9 kwietnia 2025, o 22:11Witaj, ja polecam Ci modlitwę ..jak masz z nią trudności to wołaj własnymi słowami do Jezusa -JEZUS UWALNIA OD WSZELKIEGO LĘKU!!
Posłuchaj :Jak uspokoić swoje burze - o. Augustyn Pelanowski . Jestem przekonana że Jezus jako najlepszy lekarz , psycholog Ci pomoże!![]()
Pozdrawiam i wszelkiego Bożego dobra