Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Odstawiłem leki i wszystko wróciło, co robić?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
freaky man
Zarejestrowany Użytkownik

8 kwietnia 2025, o 00:25

Zotex02 pisze:
15 stycznia 2025, o 17:57
Nerwica nie wraca po lekach, pozdro
Wraca po odstawieniu leków. Przynajmniej tak w moim przypadku.

Can someone tell me I'm not going crazy? ;stop
The thoughts in my head make me hate me 'niemoge
Maybe I'm too far from saving :(:
Zotex02
Nowy Użytkownik

8 kwietnia 2025, o 00:42

freaky man pisze:
8 kwietnia 2025, o 00:25
Zotex02 pisze:
15 stycznia 2025, o 17:57
Nerwica nie wraca po lekach, pozdro
Wraca po odstawieniu leków. Przynajmniej tak w moim przypadku.
trzeba uważać na stres i chodzić na terapie to wtedy nic nie wraca
Marcin90
Nowy Użytkownik

8 kwietnia 2025, o 00:47

Znam osobę, która bierze antydepresanty już 25 lat i dzięki temu funkcjonuje.
toja112
Nowy Użytkownik

9 kwietnia 2025, o 13:34

Leki nie leczą nerwicy tylko objawy więc logiczne, że nerwica wróciła gdyby leki leczyły nerwice nie było by problemów z nerwicami bo kazdy wziął by lek i po sprawie.
AgnesNew84
Nowy Użytkownik

9 kwietnia 2025, o 22:11

Witaj :friend: , ja polecam Ci modlitwę ..jak masz z nią trudności to wołaj własnymi słowami do Jezusa -JEZUS UWALNIA OD WSZELKIEGO LĘKU!!
Posłuchaj :Jak uspokoić swoje burze - o. Augustyn Pelanowski . Jestem przekonana że Jezus jako najlepszy lekarz , psycholog Ci pomoże! :lov:
domek
Zarejestrowany Użytkownik

12 kwietnia 2025, o 12:28

AgnesNew84 pisze:
9 kwietnia 2025, o 22:11
Witaj :friend: , ja polecam Ci modlitwę ..jak masz z nią trudności to wołaj własnymi słowami do Jezusa -JEZUS UWALNIA OD WSZELKIEGO LĘKU!!
Posłuchaj :Jak uspokoić swoje burze - o. Augustyn Pelanowski . Jestem przekonana że Jezus jako najlepszy lekarz , psycholog Ci pomoże! :lov:
Wszechmogący Zbawiciel uwalnia, ale potrzebna jest osobista relacja z NIM w duchu i prawdzie. Nie rytuały, nie ceremonie, nie inna religijność, ale bezgraniczne zaufanie MU i oddanie swojego życia jako swemu PANU BOGU. To na bazie nie kary, nie lęku, ale łaski, miłości, przyjaźni - https://mieczduchapulawy.wordpress.com/ ... ganizacji/

Pozdrawiam i wszelkiego Bożego dobra :)
ODPOWIEDZ