Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odburzona
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochana , Asiu , Joannaw27 , moja Ty rybaczko
Nigdy nie miałam wątpliwości , że tak się stanie , Twoje odburzenie było tylko kwestią czasu .
Cieszę się ogromnie i gratuluję z całego serca . Wierzę że znajdziesz czas , aby odwiedzić forum i wspierać innych , bo sama dobrze wiesz jak ważne jest wsparcie .
Ja dostałam od Ciebie tyle wsparcia , że nigdy nie będę w stanie Ci podziękować , bo słowa nie wyrażą tego jak bardzo Ci dziękuję .
Asiu Kocham Cię
jak siostrę , miałam wielkie szczęście , że trafiłam na Ciebie , kiedy przyszłam na forum .
Moje GRATULACJE !!!

Nigdy nie miałam wątpliwości , że tak się stanie , Twoje odburzenie było tylko kwestią czasu .
Cieszę się ogromnie i gratuluję z całego serca . Wierzę że znajdziesz czas , aby odwiedzić forum i wspierać innych , bo sama dobrze wiesz jak ważne jest wsparcie .
Ja dostałam od Ciebie tyle wsparcia , że nigdy nie będę w stanie Ci podziękować , bo słowa nie wyrażą tego jak bardzo Ci dziękuję .
Asiu Kocham Cię

Moje GRATULACJE !!!

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- Joannaw27
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dziękuję arletka,jasne że będę tu zaglądać,bo wiem jak ważne jest wsparcie,po za tym bardzo się cieszę że mogłam ci pomóc i czekam na twój post odburzajacy.schanis22 pisze:Kochana , Asiu , Joannaw27 , moja Ty rybaczko![]()
Asiu Kocham Cięjak siostrę , miałam wielkie szczęście , że trafiłam na Ciebie , kiedy przyszłam na forum .
Moje GRATULACJE !!!
COCO JUMBO I DO PRZODU
-
- Gość
Gratulacje!!! Kolejny przykład "odburzenia" dodaje wszystkim nadziei, że to jest możliwe 

- BruceWayne
- Odważny i aktywny forumowicz
Brawo Joanna!
Pamiętam też Twoje posty w kryzysach, gdy pisałaś, że odburzenie nie będzie Ci dane, że nie dasz rady, że to się nigdy nie skończy.
Tym bardziej motywuje, że jednak się da a kryzysy... po prostu trzeba przeczekać
Dzięki za wpis!
Pamiętam też Twoje posty w kryzysach, gdy pisałaś, że odburzenie nie będzie Ci dane, że nie dasz rady, że to się nigdy nie skończy.
Tym bardziej motywuje, że jednak się da a kryzysy... po prostu trzeba przeczekać

Dzięki za wpis!
- Joannaw27
Hehe tak pisałam tak na początku faktycznie hehehe,ale to bzdura,każdy z tego może wyjść,KAŻDY.BruceWayne pisze:Brawo Joanna!
Dzięki za wpis!
COCO JUMBO I DO PRZODU
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Super, gratulacje 

,,W psychologii jest takie pojęcie „błysk” to jest moment kiedy człowiekowi w głowie się wszystko zmienia, kiedy nagle dociera do niego coś co było oczywiste od lat, ale teraz nabrało innego wymiaru."
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć
Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć

Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Extra, gratulacje za kawał dobrej roboty 

- ciekawy94
No witam w gronie !Joannaw27 pisze:Dziękuję jeszcze raz wszystkim.
Wykuty charakter przez lata żywym dłutem
Uzależnienia i nerwica ciągłej walki skutek
I na drugim końcu świata będę dumny z pochodzenia
[b]--------------------------------------------------------[/b]
Ogarnę NERWICĘ albo zajebie się starając.
Autor Bart26
Uzależnienia i nerwica ciągłej walki skutek
I na drugim końcu świata będę dumny z pochodzenia
[b]--------------------------------------------------------[/b]
Ogarnę NERWICĘ albo zajebie się starając.
Autor Bart26