Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Objawy neurologiczne

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
bartas
Nowy Użytkownik

3 czerwca 2023, o 10:36

Witam . 2 miesiace temu pojawiło.sie u mnie drżenie mięśnia łydki . Po ok miesiącu przeszło .

Wtedy przeczytałem że to mogą być objawy SLa . Oczywiście objawy powróciły w tej sam dzień . W ciągu ostatnich 2 tygodni rozeszly się na całe ciało , kończyny , pośladki ,brzuch itd

Do tego prawa ręka jakąś ciężka się wydaje .
Byłem u neurologa i stwierdził że jest ok . Ale moje objawy nie znikają a wręcz umacniają się .
Czekaj obecnie na leki od psychiatry . Ktoś może tak miał ?? Leki pomogły wyciszyć te objawy ???
Awatar użytkownika
Juliaaa78569
Dyżurny na forum Odważny VIP

3 czerwca 2023, o 12:51

Mogą to być jak najbardziej objawy nerwicy.

Jeśli neurolog stwierdził, że wszystko ok proponuję pozostać przy tej opinii, mimo miliona "a co jeśli".

Sprawdziłabym poziom magnezu i innych witamin, witamina D, potas, wapń itp. Można je zrobić chyba w laboratorium z krwi.

A przede wszystkim zamieniłabym podejście do objawów, nie wróżyła strasznych chorób a spojrzała na to całościowo i zastanowiłabym się nad obecnym stylem życia.
bartas
Nowy Użytkownik

3 czerwca 2023, o 16:11

No właśnie już się pojawiły pytania ,, a co jeśli ona się myli ,,.
Dlatego właśnie wkrótce zaczynam terapię
ODPOWIEDZ