Witam . 2 miesiace temu pojawiło.sie u mnie drżenie mięśnia łydki . Po ok miesiącu przeszło .
Wtedy przeczytałem że to mogą być objawy SLa . Oczywiście objawy powróciły w tej sam dzień . W ciągu ostatnich 2 tygodni rozeszly się na całe ciało , kończyny , pośladki ,brzuch itd
Do tego prawa ręka jakąś ciężka się wydaje .
Byłem u neurologa i stwierdził że jest ok . Ale moje objawy nie znikają a wręcz umacniają się .
Czekaj obecnie na leki od psychiatry . Ktoś może tak miał ?? Leki pomogły wyciszyć te objawy ???
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Objawy neurologiczne
- Juliaaa78569
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Mogą to być jak najbardziej objawy nerwicy.
Jeśli neurolog stwierdził, że wszystko ok proponuję pozostać przy tej opinii, mimo miliona "a co jeśli".
Sprawdziłabym poziom magnezu i innych witamin, witamina D, potas, wapń itp. Można je zrobić chyba w laboratorium z krwi.
A przede wszystkim zamieniłabym podejście do objawów, nie wróżyła strasznych chorób a spojrzała na to całościowo i zastanowiłabym się nad obecnym stylem życia.
Jeśli neurolog stwierdził, że wszystko ok proponuję pozostać przy tej opinii, mimo miliona "a co jeśli".
Sprawdziłabym poziom magnezu i innych witamin, witamina D, potas, wapń itp. Można je zrobić chyba w laboratorium z krwi.
A przede wszystkim zamieniłabym podejście do objawów, nie wróżyła strasznych chorób a spojrzała na to całościowo i zastanowiłabym się nad obecnym stylem życia.