Witam mniej wiecej od miesiaca czuje straszne ,dziwne objawy,
choruje na nerwice lekowa kilka lat juz.Biore paxtin 40 ,mam nerwowe zycie ale nigdy nie mialam czegos takiego.całymi dniami mam klucie calego ciala ,swedzenie mrówki brak czucia w palcach bóle serca mocne niedawno zaczęłam palic papierosy,szybkie tetno nie moge spac ból w oczodolach ekg ok podstawowe wyniki krwi ok,bylam na pogotowiu wyslali mnie do psychiatry ciezko mmi z tym zyc mysle ze to ppoważna choroba czy ktos mial cos takiego??/
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
objawy nerwicy?proszę o porade
-
- Administrator
Wiesz, jeżeli byłaś na badaniach i w szpitalu i nie stwierdzili powaznych chorób to w zasadzie my tu ich również nie stwierdzimy 
No ja np u siebie w nerwicy miałem mrówki, sztywnośc mięsni, kłucia w mięsniach, podskakiwanie mięśni poszczególnych.
Kilka lat nerwicy też coś jednak pokazuje, chodzisz na terapię? Rozumiesz samo zaburzenie? Sam paxtin to troche lipny wybór leczenia zaburzeń lękowych.
Ogólnie to na te objawy spróbuj jakiś dłuższy czas regularnie jeść magnez i inne jak żelazo, potas, cynk. Czasem krew wychodzi okey ale my mając stres powodujemy mniejsze ilości tych pierwiastków w organizmie, stale wypłukujemy a to często daje objawy mięśniowe choćby.
Tu w sumie masz takie podstawy żywności
ziololecznictwo-t4341.html
porady-zywieniowe-wg-nierealnej-t4244.html
Jedynie dziurawca nie stosuj bo bierzesz lek antydepresyjny.
Jeśli lekarze rozkładają ręce, badania są poprawne, może warto skupić się na nerwicy konkretniej niż tylko leki psychotropowe. Żywność, witaminy, zrozumienie zaburzenia spis-tresci-autorami-t4728.html a takze terapia.

No ja np u siebie w nerwicy miałem mrówki, sztywnośc mięsni, kłucia w mięsniach, podskakiwanie mięśni poszczególnych.
Kilka lat nerwicy też coś jednak pokazuje, chodzisz na terapię? Rozumiesz samo zaburzenie? Sam paxtin to troche lipny wybór leczenia zaburzeń lękowych.
Ogólnie to na te objawy spróbuj jakiś dłuższy czas regularnie jeść magnez i inne jak żelazo, potas, cynk. Czasem krew wychodzi okey ale my mając stres powodujemy mniejsze ilości tych pierwiastków w organizmie, stale wypłukujemy a to często daje objawy mięśniowe choćby.
Tu w sumie masz takie podstawy żywności
ziololecznictwo-t4341.html
porady-zywieniowe-wg-nierealnej-t4244.html
Jedynie dziurawca nie stosuj bo bierzesz lek antydepresyjny.
Jeśli lekarze rozkładają ręce, badania są poprawne, może warto skupić się na nerwicy konkretniej niż tylko leki psychotropowe. Żywność, witaminy, zrozumienie zaburzenia spis-tresci-autorami-t4728.html a takze terapia.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej Izabela,nie jestes sama ja tez tak mialam a w zasadzie mam nadal,najgirsza jest dla mnie hiperwentylacja i uczucie obcosci ciala nie potrafie tego opanowac chociaz bardzo sie staram.Bol w klatce,pieczenie skory sztywnosc karku i ciagle zastanawianie sie dlaczego mnie to spotkalo.Cwiczenia releksacyjne i wysilkowe pomagaja ale tylko na jakas chwile bo za jakis czas znowu mam to samo i znowu placz ze dlaczego znowu to mam skoro zajelam mysli czyms innym. Moj facet mnie pociesza i tlumaczy ze stale sie nakrecam i to jest bledne kolo kocham go bardzo ale nie wiem dlaczego wkurza mnie to jego gadanie chociaz wiem ze chce dla mnie dobrze. Nie wien czy ktos mi odpowie bo jestem tu nowa ale sama mysl o tym ze moglam sie "wygadac"poprawia mi humor. Takze wszystkie objawy co masz to napewno ta wstretna nerwica przerabialam to wszystko..bedzie dobrze..musi byc;-) i tak jak pisal kolega magnez przede wszystkim ja musze brac trzy kapsulki dziennie co norma jest 1:-P pozdrawiam cie cieplutko;-)
-
- Administrator
Po prostu kobitki
jesli jestescie na forum sie wygdac, znalez zrozumienie to super, mysle ze dane wam to bedzie tego tutaj doznac 
Ale jezeli myslicie ze tutaj was przekonaja ze to tylko nerwica to...nie da rady
Watpliwosci sa esencja tego zaburzenia
akceptacja-zaburzenia-oraz-wiara-ze-to- ... t3619.html
A ze jednak to forum ma kilka osob co wyszly z nerwic, dlatego tez nastawiamy sie na wychodzenie z tego a do tego potrzebna jest robotka, mimo tych objawow.

Ale jezeli myslicie ze tutaj was przekonaja ze to tylko nerwica to...nie da rady

Watpliwosci sa esencja tego zaburzenia
akceptacja-zaburzenia-oraz-wiara-ze-to- ... t3619.html
A ze jednak to forum ma kilka osob co wyszly z nerwic, dlatego tez nastawiamy sie na wychodzenie z tego a do tego potrzebna jest robotka, mimo tych objawow.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".