Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
objaw nerwicy?
-
- Świeżak na forum
Tak dziś rozmyślając przypomniał mi się pewien epizod mianowicie gdy byłem mały pamięta ze miałem taką myśl że moje życie itp jest filmem i jestem nagrywany oczywiście wtedy nie wpadłem w panikę bo nie wiedziałem co to nerwica a wydawało mi się ze to normalne i oczywiście ustal co to był za objaw? Teraz gdy o tym myślę to się boje oczywiście
- Maadziak
- Zarejestrowany Użytkownik
Dzieci takie już są, że mają nietypowe myśli i pomysły np mogą nawet wyobrazić sobie jak to by było być nie dziewczynką lecz chłopcem. Mają bujną wyobraźnie i miewają swoje wizje pojmowania świata, np jak w filmie. Czemu tak jest? bo one poznają świat, rozwijają się, to jest normalne mieć takie myśli w dzieciństwie. Jeśli byłeś w tedy nie znerwicowanym dzieckiem i miałeś taką myśl to nie jest powód do niepokoju. Z resztą po co rozpamiętujesz przeszłość, żeby się pomartwić kolejnym domniemanym objawem?
o tym że jest to norma u dzieciaków miałam na na lekcjach o rozwoju i psychologii dziecięcej
i nie masz się czego bać ten strach to nonsens

o tym że jest to norma u dzieciaków miałam na na lekcjach o rozwoju i psychologii dziecięcej
i nie masz się czego bać ten strach to nonsens