Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nowy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich jestem nowy na forum, z nerwicom że tak powiem walczę od ponad 10 lat, są wzloty i upadki. Ciesze się że trafiłem na tą grupę zaburzeni, naprawdę bardzo dużo fajnych ciekawych tematów można tu się dowiedzieć, pozdrawiam wszystkich.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Helo polecam poczytać wpisy Victora o mechanizmach victor.html a potem posluchac divovicka odburzanie-wed-divovica.html
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A powiedzcie mi jak pozbyć się myśli po jakiejś sytuacji jak np. pokłócę się z kimś nawet jeśli nie jest to z mojej winy i potem to wszystko analizuje, przeżywam nawet parę dni po tym wszystkim,tak jakbym czuł jakieś zagrożenie, jak tego się pozbyć i skąd to się bierze?
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Bierze się to tylko i wyłącznie z analizy. Ignoruj te myśli, to jedyne wyjście z tej sytuacjiadam83 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 16:13A powiedzcie mi jak pozbyć się myśli po jakiejś sytuacji jak np. pokłócę się z kimś nawet jeśli nie jest to z mojej winy i potem to wszystko analizuje, przeżywam nawet parę dni po tym wszystkim,tak jakbym czuł jakieś zagrożenie, jak tego się pozbyć i skąd to się bierze?
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Zapoznaj się z materiałami tak naprawdę, bo tam masz odpowiedzi wiele na takie problemy, a przede wszystkim jest dużo wiedzy o myślach.adam83 pisze: ↑13 stycznia 2020, o 16:13A powiedzcie mi jak pozbyć się myśli po jakiejś sytuacji jak np. pokłócę się z kimś nawet jeśli nie jest to z mojej winy i potem to wszystko analizuje, przeżywam nawet parę dni po tym wszystkim,tak jakbym czuł jakieś zagrożenie, jak tego się pozbyć i skąd to się bierze?