Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

nowy prowokator...

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
JohnnyEDM
Zarejestrowany Użytkownik

5 grudnia 2015, o 11:49

Poświeciłem przez chwilę taka migającą lampką, światełkiem po komodzie. I teraz znów nerwica zaatakowała- prowokatorem, bo kiedyś kumpel powiedział, jak się bawiłem tą lampka też kiedyś tak sobie świeciłem pod twarzą w ciemności (jak to czasem niektórzy sobie latarką świecą, że tak fajnie widać twarz w ciemności), że można dostać padaczki, epilepsji jak się świeci migającym światełkiem...
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

5 grudnia 2015, o 12:09

I co w związku z tym?
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

5 grudnia 2015, o 12:15

Czy gadał głupoty, jakie jest w tym prawdopodobieństwo, żebym lękowo się nie nakręcał, że tego dostałem xd
bart26

5 grudnia 2015, o 12:39

Prawdopodobienstwo to jest jedno , tak nie wyjdziesz z nerwicy , to juz snavv dawno takiej bzdury nieslyszalem . Co nie oznacza ze sie nakrecic nie mozna tylko ty zadziwiles mnie . Gdzie twoja logika , czasem naprawde warto sie zastanowic nad glupotami . Podejzewam ze 95 % ludzi bawilo sie w ten sposob latarka jak nie 99 . Kazdy by mial padaczki dostac . Bez sensu glupota .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

5 grudnia 2015, o 12:44

Ja wiem, nie chodzi mi o latarke ktora normalnie swieci tylko mam taka co świeci normalnie a jak się drugi raz kliknie to tak miga(miga gaśnie miga gaśnie-bardzo szybko) i ja tak się bawiłem tą migającą lampeczką i wiesz nagle kumpel mi taki tekst walnął... myśle, że większość z nas z nerwicą by w pierwszym momencie się wystraszyła. W internecie i od ludzi można wiele rzeczy głupich usłyszeć. Dlatego chciałem to z wami skonsultować by nie popadać w większą panikę i iść za myślami i wyobrażeniami ;)
Fine

5 grudnia 2015, o 12:57

Poświeć sobie tą lampką tak długo, aż zaczniesz się z tego śmiać ;)
No pain - no gain
Rezygnowanie staje się nawykiem
Awatar użytkownika
justka

5 grudnia 2015, o 12:59

Ale Snaav na logikę przeciez od latarki nie dostaniesz ataku padaczki.a z drugiej strony to o padaczce uczyliśmy sie podstawowych rzeczy w szkole skąd sie bierze itp.także spokojnie:)
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

5 grudnia 2015, o 13:09

Dobra, niech Ci będzie - dostałeś padaczki, ale lepiej potwierdzić to badaniami neurologicznymi...
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
bart26

5 grudnia 2015, o 13:24

Ja pierdziele a na imprezie jak stroboskop napierdxiela to ludzie nagle padaczek nie dostaja . Snavv nie pograzaj sie przyznaj ze to czysty szczyt debilizmu zeby takimi rzeczami sie przejomowac tylko zaburzeni hah :DD
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

5 grudnia 2015, o 13:29

Największy szczyt debilizmu to to, że ludzie takie głupoty wygadują wokoło, bo usłyszałem takie coś nawet 2 razy, raz wtedy od kumpla a innym razem na studiach od jednego z grupy jak stał obok lampki co raz gasła raz świeciła xd :D
bart26

5 grudnia 2015, o 13:44

Szczyt debilizmu to w to wierzyc ludzie mowia mowili i mowic bede bzdury i pierdoly masz swoja logike i swiadomosc snavv .
Awatar użytkownika
zdravko

5 grudnia 2015, o 13:56

To nie są głupoty do końca, u epileptyka może wywołać migające światło atak, ale u zdrowego człowieka to pewnie ból głowy co najwyżej.
bart26

5 grudnia 2015, o 13:58

U epileptyka a epileptykiem sie wie ze jest raczej . Naprawde chcecie to rozkminiac haha
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

5 grudnia 2015, o 14:52

Dokładnie, jeżeli nie masz padaczki to migające światełko jej nie wywoła :) ale możesz pójść w tango np. z wódą albo amfą i dostać padaczki alkoholowej albo amfetaminowej. Brzmi dobrze?
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Adela

5 grudnia 2015, o 16:22

Takie rzeczy sa mozliwe ale tylko u ludzi z prawdziwa padaczka. A czy ty moj drogi masz padaczke???????
Nie??? Wiec o co chodzi, czym sie martwisz?
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.

Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
ODPOWIEDZ