Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
2 nowe objawy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Doszły mi chyba dwa nowe objawy nerwicy pierwszy to lęk że zaatakuje mnie coś takie nieprzyjemne uczucie że nie będę mógł tego znieść i co gorsza że nie będzie można tego uciszyć że np zabiorą mnie na pogotowie a tam nie będą wiedzieć co zrobić a drugie to że mam problem z nazwaniem tego co odczuwam tzn nie wiem czy czuje ból czy to jest lęk co myślicie o tym. Czasem jest już mi głupio tutaj pisać i dzielić się tymi żalami szczególnie że wy macie swoje problemy.
- Norberto
- Zarejestrowany Użytkownik
To, ze mamy swoje nie znaczy, ze nie mozemy pomagac
jestesmy tu aby sie odburzac i pomagac w odburzaniu w tym samym czasie (no, wiekszosc z nas). Ten pierwszy objaw nie rozni sie niczym od obawy, ze zaraz zariujemy i zaczniemy robic dziwne rzeczy. Poza tym kiedys, kilka lat temu balem sie wyjsc z domu bo myslalem, ze mam raka i ze jak wyjde z domu to upadne, zaczne sie dusic i nikt mi nie pomoze. Brzmi podobnie, nie?
co do drugiego objawu sie nie wypowiadam bo sam nigdy tak nie mialem a nie chce wprowadzac cie w blad. Za to jestem pewien w 100% ze to tez objaw nerwicy