Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nowa Tu
-
- Nowy Użytkownik
Tyle dobrze. Dobrze, że czegoś chcesz.
-
- Nowy Użytkownik
Cześć opiszę swoją obecną sytuację mam problem przyleciałem do Egiptu po bardzo wyczerpującym 4 godzinnym locie, mam ze sobą hydroksyzynę ale bardzo boje się jej zażyć myślę że coś mi się stanie albo że wywoła u mnie atak paniki. Proszę pomóżcie czy ten lek jest bezpieczny i jak się przygotować do wypicia tabletki
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A po co chcesz brać Hydroksyzyne i skąd ją masz skoro pytasz się czy to jest bezpieczny lek? Ona jest na uspokojenie . Nie wywoła ataku paniki . W zależności jaką masz dawke może Cię zamulić i możesz być senny .ObjecieMorfeusza pisze: ↑28 listopada 2024, o 19:17Cześć opiszę swoją obecną sytuację mam problem przyleciałem do Egiptu po bardzo wyczerpującym 4 godzinnym locie, mam ze sobą hydroksyzynę ale bardzo boje się jej zażyć myślę że coś mi się stanie albo że wywoła u mnie atak paniki. Proszę pomóżcie czy ten lek jest bezpieczny i jak się przygotować do wypicia tabletki
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie

-
- Nowy Użytkownik
Chcę ją zażyć właśnie przed lotem żeby być spokojnym podczas podróży i się nie męczyć jak ostatnio dawka to 25mg moja ciocia jest pielęgniarką i dostałem ten lek awaryjnie gdyby coś się działo jednak bardzo boje się zażyć leku.
Ale czy przez 40 minut zanim zacznie działać nie zdążę się wkręcić i wywołać ataku ? Czasami nawet nospa wywołuje niepokój. Niestety tutaj nie mam hydroksyzyny w syropie wiem że szybciej działa.
Ale czy przez 40 minut zanim zacznie działać nie zdążę się wkręcić i wywołać ataku ? Czasami nawet nospa wywołuje niepokój. Niestety tutaj nie mam hydroksyzyny w syropie wiem że szybciej działa.
-
- Nowy Użytkownik
Chyba wczoraj odpisałam komuś innemu zamiast Tobie. Kiedyś sport i ruch dużo mi pomagały. Może i Tobie pomoże.
-
- Nowy Użytkownik
Chcę ją zażyć właśnie przed lotem żeby być spokojnym podczas podróży i się nie męczyć jak ostatnio dawka to 25mg moja ciocia jest pielęgniarką i dostałem ten lek awaryjnie gdyby coś się działo jednak bardzo boje się zażyć leku.
Ale czy przez 40 minut zanim zacznie działać nie zdążę się wkręcić i wywołać ataku ? Czasami nawet nospa wywołuje niepokój. Niestety tutaj nie mam hydroksyzyny w syropie wiem że szybciej działa i łatwiej było by mi się nie nakręcać przez te 40 minut zanim zacznie działać.
Ps.chyba odpowiedziałem w złym miejscu proszę o jakąś odpowiedź bo brak mi pewności siebie i boje się jej użyć
Ale czy przez 40 minut zanim zacznie działać nie zdążę się wkręcić i wywołać ataku ? Czasami nawet nospa wywołuje niepokój. Niestety tutaj nie mam hydroksyzyny w syropie wiem że szybciej działa i łatwiej było by mi się nie nakręcać przez te 40 minut zanim zacznie działać.
Ps.chyba odpowiedziałem w złym miejscu proszę o jakąś odpowiedź bo brak mi pewności siebie i boje się jej użyć
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja brałem hydroksyzynę jak doświadczałem lęku, szybciej poszedłem spać, To było raz w życiu więc nie wiem, napewno nie zaszkodzi
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle