Przeczytaj sobie ten cały post. Myślę, że znajdziesz tam odpowiedź na powyższe pytanie.
post18570.html#p18570
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nieumiejetnosc
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Porezygnowalem z części zajęć dzieki czemu bede miec wolne niektóre popoludnia. Czuję że tego potrzebuję. Bo zauwazylem ze jak sie popoludbiami spiesze i robie wszystko w biegu to zaczynam sie denerwować i moj nastrój gwaltownie podupada a leki sie nasilają.
Do lęków doszedł obniżony nastrój wiec w sumie osiagbalem juz ten stan ktorego tak się bałem.
Myślę że gorzej juz być nie może.
Może teraz bede mógł nad tym jakos pracowac.
Do lęków doszedł obniżony nastrój wiec w sumie osiagbalem juz ten stan ktorego tak się bałem.
Myślę że gorzej juz być nie może.
Może teraz bede mógł nad tym jakos pracowac.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja właśnie w swoim zyciu ostatnio bardzo duzo pozmienialem.
Generalnie ta psychoterapii usluszalem ze takie stany depresyjne jakie mialem wynikaly wlasnie mojego trybu życia. Pozmienialem je i jest to samo. Wiec sprobuje jeszcze z wiekszym luzem- moze to pomoże.
Generalnie ta psychoterapii usluszalem ze takie stany depresyjne jakie mialem wynikaly wlasnie mojego trybu życia. Pozmienialem je i jest to samo. Wiec sprobuje jeszcze z wiekszym luzem- moze to pomoże.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Ktoś wspominał ze nie potrafi przestac analizowac. Ja mam to samo. Teraz na natydepresancie troche mniej ale mam podobny objaw. Dzis zobaczylem ze jak o niczym nie mysle to mam problem
lol Zartuje chociaz z tym wcale do smiechu mi nie jest. No i chyba widze ze oprocz farmakoterapii bez behawioralnej sie nie powiedzie..ehhh szkoda :/