Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nietypowy objaw

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GaunterODim
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

20 marca 2017, o 22:45

Cześć!
Swojej nerwicy, jak zresztą wiele nerwicowców dostałem po trawce :) Jednym z efektów pożądanych, bądź też niepożądanych stanu narkotycznego jest slow-motion. Idziemy przed siebie, jesteśmy tego świadomi, idziemy normalnym tempem, lecz wydaje nam się, jakbyśmy stali w miejscu (ciężko to opisać), obraz jak gdyby nam się cofa.
Żeby było ciekawie, był to jeden z moich objawów nerwicowych. Utrzymywał mi się przez około miesiąc. Niezła faza, co? :D
Psychiatra tłumaczyła mi to, na przykładzie weteranów wojennych, którzy wracają do domu i przeżywają doznania z pola bitwy ponownie.
Tak z ciekawości, miał ktoś z was coś takiego?
Pozdro!
Awatar użytkownika
Batumi
Zarejestrowany Użytkownik

21 marca 2017, o 20:10

Miałam coś takiego, że szłam i jakbym zapomniała o tym i się samo szło, jakby nieświadomie i tak beze mnie :pp głupio to brzmi, to chyba coś innego, ale w nerwicy wszystkie dziwne rzeczy są możliwe :D
Rozdzierający jak tygrysa pazur, antylopy plecy jest smutek człowieczy...
Przerażający jak ozdoba świata, co w malignie bredzi jest obłęd człowieczy...
Edward Stachura
Awatar użytkownika
GaunterODim
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

21 marca 2017, o 21:58

No, jazda na całego :D
ODPOWIEDZ