Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nieodczuwam siebie

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
koki12
Zarejestrowany Użytkownik

29 marca 2016, o 22:20

Mam pytanie,od czasu kiedy depersonalizacja powiekszyła się to znaczy dość mocno zaczęłam odczuwać brak tożsamości moje myśli stały się dla mnie obce,tzn nie czuje w nich siebie.Ciężko mi to ująć bo jest to bardzo dziwne.Logika nadal została nienaruszona ale boje się że coś jest nie tak i to już nie jest tylko DD.Logicznie wiem że myśl należą do mnie ale jakbym tego nie czuła.Stałam się dla siebie w 100% obca. Czy może miał ktoś takie coś lub wie czy to nadal jest DD czy może coś gorszego ;//

-- 29 marca 2016, o 21:20 --
Dodam że np jak z kimś rozmawiam czy pisze także mam poczucie jakbym nie ja to robiła
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

29 marca 2016, o 22:22

Oczywiście że to nadal dd, tyle że z lekka ci się pogorszylo ale to dalej dd, nie miej żadnych wątpliwości i nie analizuj bo będziesz w miejscu stała
COCO JUMBO I DO PRZODU
oskarone4
Zarejestrowany Użytkownik

1 kwietnia 2016, o 01:09

To w dalszym ciągu objawy DD, powiedziałbym, że podręcznikowe :p To minie jak przestaniesz o tym myślrć i się tego bać, 4 lata temu miałem to samo, nie zostaje po tym żaden ślad :p
Pozdrawiam.
Krzychu
Odburzony i pomocny użytkownik

1 kwietnia 2016, o 11:03

Tutaj masz wszystko - objawy-depersonalizacji.html Klasyczny objaw, jak mialem kiedys depresonalizacje to mialem kropka w kropke. Brak poczucie jakby siebie, tozsamosci, oddalenie od swoich mysli, zainteresowan, wszystko co bylo zwiazane ze mna bylo obce.
ODPOWIEDZ