Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Niedoczulica, mrowienie
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Do neurologa jeszcze ponad miesiąc, a przeszkadza mi bardzo mrowienie, gorszy brak czucia w trzech palcach prawej ręki. Nie wygląda mi to na somaty, tzn. jest nawet jak się zapominam, poza tym innych somatów już się pozbyłam. Nie przejmowałabym się, ale trwa to już ponad miesiąc i się nasila, tzn. jak na początku tylko kilka minut dziennie było, tak teraz jest kilka minut dziennie bez tego objawu, jest praktycznie cały czas. Czy ktoś z Was się spotkał z czymś takim?
you infected my blood
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja ,często cała noga ,zawsze prawa ,palce u obu dłoni,nie mam tam czucia ,rezonans lędzwiowego mam dopiero w lutym .
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
dziękuję celine za odpowiedźCeline Marie pisze: ↑25 lipca 2018, o 19:54Ja ,często cała noga ,zawsze prawa ,palce u obu dłoni,nie mam tam czucia ,rezonans lędzwiowego mam dopiero w lutym .
you infected my blood