Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Niedoczulica, mrowienie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
tapurka
Dyżurny na forum Odważny VIP

24 lipca 2018, o 08:24

Do neurologa jeszcze ponad miesiąc, a przeszkadza mi bardzo mrowienie, gorszy brak czucia w trzech palcach prawej ręki. Nie wygląda mi to na somaty, tzn. jest nawet jak się zapominam, poza tym innych somatów już się pozbyłam. Nie przejmowałabym się, ale trwa to już ponad miesiąc i się nasila, tzn. jak na początku tylko kilka minut dziennie było, tak teraz jest kilka minut dziennie bez tego objawu, jest praktycznie cały czas. Czy ktoś z Was się spotkał z czymś takim?
you infected my blood
tapurka

25 lipca 2018, o 18:43

ktoś? coś?
you infected my blood
Awatar użytkownika
Celine Marie
Zarejestrowany Użytkownik

25 lipca 2018, o 19:54

Ja ,często cała noga ,zawsze prawa ,palce u obu dłoni,nie mam tam czucia ,rezonans lędzwiowego mam dopiero w lutym .
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
tapurka

28 lipca 2018, o 14:18

Celine Marie pisze:
25 lipca 2018, o 19:54
Ja ,często cała noga ,zawsze prawa ,palce u obu dłoni,nie mam tam czucia ,rezonans lędzwiowego mam dopiero w lutym .
dziękuję celine za odpowiedź
you infected my blood
ODPOWIEDZ