Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nie uprawiamy seksu

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
volvika
Nowy Użytkownik

15 lipca 2024, o 13:25

Witam. Piszę tutaj na forum poniewaz liczę,że ktoś z panów obecnych mi pooże. Mianowice jestem w w związku z mężczyzną 10 lat starszym ode mnie i ... ie uprawiamy seksu.On chce ale sama nie mam ochoty. Nie wiem co się dzieje. Chciałabym aby było tak jak na poczatku. On nie ma wenySeks ciągle wyglada tak samo. W sensie kładzie się na mnie, kilka ruchów i ... koniec. Tak tak, ma problem z szybkim wytryskiem Wiele razy mówiłam mu o tym, żeby mnie również zaspokoił. Mówize będzie się starał i że się poprawi ale wszystko jest tak jak było.
Tworzymy bardzo fajny związek ale seks jest taki sobie. Co mam robić? Jak go namówić?
Tygrys
Zarejestrowany Użytkownik

15 lipca 2024, o 13:41

Napisałem wiadomość na priv
jamir

19 lipca 2024, o 13:42

No to nieładnie z jego strony. Widać trafił Ci się egoista.Dla mnie osobiście zaspokojenie swojej partnerki jest najwiekszym priorytetem. Potem ja. Moze puść mu jakiś film na youtube jak sie zająć kobietą? Rozmawiaj z nim.
volvika
Nowy Użytkownik

22 lipca 2024, o 10:47

Rozmawiam, rozmawiam ale ciągle jest tak samo. Czyli...kiepsko Szczerze? To już wolę wieczorem położyć się spać i zasnąć niż uprawiac seks, który mnie męczy i z którego nie mam zadnej satysfakcji. Filmy oglądaliśmy ale on tak szybko się nakręcal, ze kończył w 2 sekundy, odwracał sie i normalnie zasypiał. Tyle z seksu. Dramat.
jamir

22 lipca 2024, o 11:12

Nie pisze tutaj o filmach erotycznych ale o firmach instruktażowych o seksie (takich jak zaspokoić swoją partnerkę). Jest ich wbrew pozorom dośc sporo na youtube. Poszukaj i niech obejrzy. Ewentuanie weź sprawę w swoje ręce. Kup mu prezerwatywy prązowane, takie ktore ograniczają dopływ krwi do penisa, ewentualnie pierścień na penisa i powiedz,ze nie bedzie sexu dopóki on tego nie naloży. Śweitne są równeiż chusteczki orgasm control wipes. Uzyj w ramach gry wstępnej. Wsmaruj mu w penisa zawartość takiej chusteczki. Tylko niech on od razu sie nie pakuje w Ciebie ale poczekajcie trochę. Powinno go chociaż trochę znieczulic i będziie mógł o wiele dłużej.
volvika
Nowy Użytkownik

22 lipca 2024, o 12:15

A można te chusteczki stosować razem z prezerwatywą? Bo stosujemy na co dzień prezerwatywy ( próbowaliśmy również tych przedłużających wytrysk ale średnio dzialały). I gdzie je dostane?
jamir

23 lipca 2024, o 09:34

Zamawiałem przez internet. w wielu sklepach. No cóż. Nie na każdego gumka działa bo problem przedwczesnego wytrysku inaczej by nie istniał. Spokojnie można stosować chusteczki razem z prezerwatywą .
Halec

23 lipca 2024, o 09:58

Gdy Twój partner kończy szybko, to znak, że go bardzo podniecasz. Wystarczy nie pozwolić mu spać i zacząć po kilku minutach kolejny raz. Ten kolejny będzie już o wiele dłuższy. Powodzenia.
badyboy41
Nowy Użytkownik

22 listopada 2024, o 10:30

Nie jest tak łatwo. Sposób typu dojdź szybko za pierwszym razem a za następnym będzie lepiej w moim przypadku nie sprawdza się z kilku powodów. Po pierwsze po pierwszym szybkim wytrysku mój penis nie chce ponownie stanąć bo podniecenie zostało rozładowane. Po drugie po wytrysku jeszcze przez jakiś czas wypływa mi sperma troche pomaga oddanie moczu ale przy stosunku przerywanym lub przy ponownym zakładaniu prezerwatywy niebezpieczeństwo zajścia w ciąże jest duże. Jest jednak lepszy sposób jaki znalazłem. Dokładnie tabletki o nazwie Stud Pills dzięki nim od razu za pierwszym razem udaje mi się wydłużyć stosunek do prawie godziny więc kolejne podejścia i związane z tym problemy nie są już konieczne.
andrzejkudej
Nowy Użytkownik

22 listopada 2024, o 16:46

jak jesteś Szybki Lopez te tabletki są w cyme.
ODPOWIEDZ