Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ja to nie ja
- mysterious
- Zarejestrowany Użytkownik
Cieszę się, że u Ciebie lepiej i dzięki za słowa otuchy i poczęstowanie nas nadzieją 

Derealizacja, fobia społeczna, osobowość unikająca i zależna...
Chętnie porozmawiam na PW, GG z innymi osobami zmagającymi się z podobnymi problemami. Czekam na wiadomości.
						Chętnie porozmawiam na PW, GG z innymi osobami zmagającymi się z podobnymi problemami. Czekam na wiadomości.
- 
				Wojciech
- Odburzony Wolontariusz Forum
teraz dopiero przeczytałem twojego posta i przyznam że szczerze się ucieszylem z twojego powrotu do zdrowia. Szczególnie może dlatego  że twoje objawy były bardzo zbliżone do moich. Miałeś silną dp. Zycze ci dalszego zdrowienia
 że twoje objawy były bardzo zbliżone do moich. Miałeś silną dp. Zycze ci dalszego zdrowienia  i dzięki że wpadłeś i nie zapomniałeś o nas
 i dzięki że wpadłeś i nie zapomniałeś o nas 

że twoje objawy były bardzo zbliżone do moich. Miałeś silną dp. Zycze ci dalszego zdrowienia
 że twoje objawy były bardzo zbliżone do moich. Miałeś silną dp. Zycze ci dalszego zdrowienia  i dzięki że wpadłeś i nie zapomniałeś o nas
 i dzięki że wpadłeś i nie zapomniałeś o nas