Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nie rozumiem w takim razie/zazalenie

Miejsce na pytania oraz uwagi dotyczące samego forum jak i funkcjonowania wśród jego społeczności.
Tutaj możesz także uzyskać dostęp do czata - *zobacz
Awatar użytkownika
Zordon
Odburzony i pomocny użytkownik

7 maja 2015, o 22:47

mojaastoodwaga pisze:Ni i tak zrobilem i nie widze polaczen a nadal to ze tworzycie tu utopie ktora nie istnieje.
zrobic trzeba forum wielokierunkowe i sie skoncza skargi
Świetny pomysł :) Jak już je zrobisz, to podeślij linka :)
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 22:49

hm no w sumie trafna uwaga
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
Awatar użytkownika
Zordon
Odburzony i pomocny użytkownik

7 maja 2015, o 22:50

mojaastoodwaga pisze:hm no w sumie trafna uwaga
Dzięki :) Nam nasze forum się podoba, i nie widzę potrzeby zmieniania go dla kilku ludzi którym się nie podoba, więc jeśli masz pomysł na swoje forum, to działaj :)
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Divin
Gość

7 maja 2015, o 22:55

No właśnie, tylko z tym żeby nie było szpiegowania po IP będzie problem bo każda stronka to udostępnia, tak niestety działa internet.
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 23:00

I to jest bezsensu bo ni emozesz nic napisac bez sledzenia twoich slow. a po ip mozna poznac nawet dokladny czasem adres.
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
Divin
Gość

7 maja 2015, o 23:06

No nie do końca, bo po IP to wgląd w adres zamieszkania mają organy porządkowe takie jak policja, wojsko itp. Administracja forum może tylko ingerować w w kwestię kontaktu z dostawcą internetu danego użytkownika. Jeśli na przykład rozrabia i szkodzi forum ,obraża innych to wtedy mogę po numerze IP skontaktować się z dostawcą internetu i poprosić o odebranie dostępu do naszego forum. Mogę też zgłosić sprawę na policje. Ale po samym IP najczęściej wychodzą tylko dane dostawcy i ogólny adres, nie konkretny adres zamieszkania. Więc o to się nie musisz tak bać. :)
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 23:15

dobra dobra ale skad wiadomo na czyich uslugach sa administratorzy serwisu
nie mozna miec pewnosci ze ty np jako obcokrajowiec cos na boku z tym drugim nie kombinujesz aby poznac ip i dostawce internetowego co pomoze wam ustalic miejsce pobytu i zbierania informacji dla jakis organizacji
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
Divin
Gość

7 maja 2015, o 23:15

No tego nigdy nie wiadomo, ale mało kto się nad tym zastanawia. Ja sam nie wiem na czyich usługach jest Victor :DD
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 23:19

no wlasnie i potem szantaz i powstaja ludzkie tragedie
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
Divin
Gość

7 maja 2015, o 23:21

No ja Cię na pewno nie będę szantażował kolego, mam naprawdę ciekawsze rzeczy do roboty niż śledzić użytkowników forum, a pracuję sam dla siebie., no i dla Was, forumowych obywateli, do tego za darmochę :DD
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 23:23

ale ty jestes tylko pionkiem, to wieksi kontroluje spoleczenstwo. to akurat 100 % pewnosci. telewizja manipuluje wiec nie ma co jej ogladac bo wtedy nie dostrzegasz prawdy.
ty ni ewiesz nawet ze pracujesz dla nich tworzac w sieci zbior IP. to wieksza sprawa.
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
Divin
Gość

7 maja 2015, o 23:26

Ja jestem anty-systemowy, żyję co prawda w tym systemie ale nie biorę w nim większego udziału. Więc jak, jesteś ze mną czy przeciwko mnie? ;)
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 23:28

nic nie wiesz, zyjesz w iluzji spokojnego zycia a tam sie tocza wojny i batalie.
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
Divin
Gość

7 maja 2015, o 23:31

Kreuję po prostu swój mikro-świat i na nim się przede wszystkim skupiam. Ten wielki świat w którym się toczą głupie wojny i głupie batalie nie jest moim prywatnym światem. Ja z nikim nie walczę, ja szukam pokoju. :)
mojaastoodwaga
Zbanowany

7 maja 2015, o 23:45

ladnie cie zmanipulowali. gorzej niz myslalem jest z toba, jestes nieswiadomym pacholkiem wiekszego ukladu.
Moje leczenie

rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
ODPOWIEDZ