Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie jestem w stanie mówić
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy komukolwiek z Was zdarzyło się... Tak jakby zapomnieć, jak to jest normalnie rozmawiać? Bo ja nie czuję że mówię... Nie wiem, jak to wytłumaczyć, ale jakby nie czuję powiązania pomiędzy sobą a swoimi słowami, bardzo mnie to przeraża, nie pamiętam, jak tojest normalnie, czy odpowiada się tak z automatu? Czy jak? Boże, nie wiem, jak to opisać... Jakby coś mówiło za mnie... Nie mówię już nawet o obcości własnego głosu... Czy ja myślę rzeczy, o których mówię? Miał ktoś z Was kiedyś tak? Jak sobie z tym radziliscie?
-
- Gość
Mialam tak. Wydaje sie to straszne ale to po prostu mocniejsze odrealnienie a tak na prawde wszystko z Toba w pozadku. Tylko Ty dodatkowo sie nakrecaszcor az bardziej to przezywajac, a tym sie lęk zywi i jest gorzej przez to.
-
- Administrator
Ja tak mialem, to sa objawy odciecia z uwagi na lek/niepokoj itd, polega na tym ze czlowiek moze sie ogolnie czuc jak automat, nie czuc zespolenia ze swoimi slowami, nie czuc ze jakby on to mowil a przez brak zrozumienia zaczyna roznie to sobie do tego tlumaczyc i wczuwac sie w to pogarszajac tylko sprawe.
Ja sobie w sumie radzilem z tym jako z caloscia zaburzenia, bo ni ema jakis osobnych porad na rozne objawy. Schematy te same wiec i wymagane to samo dzialanie plus poprawy i modyfikacje siebie samego jesli jest to potrzebne.
Wowczas objawy ustapia ogolnie.
Ja sobie w sumie radzilem z tym jako z caloscia zaburzenia, bo ni ema jakis osobnych porad na rozne objawy. Schematy te same wiec i wymagane to samo dzialanie plus poprawy i modyfikacje siebie samego jesli jest to potrzebne.
Wowczas objawy ustapia ogolnie.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Mialem tak podczas zaburzenia, minelo tak jak i inne objawy depersonalizacji. Nie musisz sie niepokoic tym objawem, nie przestaniesz mowic i widziec jak sie mowi (tez sie tego balem).
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
- Zarejestrowany Użytkownik
tez tak mam, czasem odnosze wrazenie jakby slowa wypowiadal ktos inny i zastanawiam sie czemu to powiedzialam, czy ja tak naprawde mysle ? i zastanawiam sie wtedy kiedy to wroci do normy i bedzie, plynne naturalne na tyle by sie nad tym nie głowić