Witajcie
Mam kilka pytań odnośnie DD. Ponieważ od jakiegoś czasu zmagam się z nerwica i pojawia mi się DD bo czuję się momentami jak postawiony z boku jakby to był sen takie odrealnienie. Czy to możliwe ze DD może trwać np kilka tygodni? Czy ogólnie wychodząc z nerwicy będę czuł się tak jak wcześniej czy będzie inne postrzeganie świata i rzeczywistości?
Teraz tak z innej beczki chodzę dodatkowo do psychologa i na ostatniej sesji był poruszony wątek z przeszłości bardzo przykry bolesny psycholog prowadziła sesje ja po niej czułem się jakby ktoś mnie przejechał walcem i pojawiło się DD. Jak to interpretować ? Ze to źródło podswiadomych leków? Staram się zmienić życie aby wygrać z nerwica tylko nie wiem co usuwać a co zostawić.
Dziękuję za pomoc.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DD i nerwics
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mozliwe aby dd trwalo pare dni, godzin, tygodni
dd-a-inne-zaburzenia-wyjasnienia-pewnyc ... t3793.html
O to co usuwac a co zostawic to pytaj terapeutki bo my przeciez nie znamy twojego zycia
Ale na pewno rob wszystko powoli, od razu swiata na glowie sie nie postawi.
A pojawienie sie stanu dd moze byc od jakis objawow nerwicowych ktorych sie moze ostatnio bales, albo tez dlatego ze poruszales przykry problem i cie odrealnilo od silnych emocji.
dd-a-inne-zaburzenia-wyjasnienia-pewnyc ... t3793.html
O to co usuwac a co zostawic to pytaj terapeutki bo my przeciez nie znamy twojego zycia

A pojawienie sie stanu dd moze byc od jakis objawow nerwicowych ktorych sie moze ostatnio bales, albo tez dlatego ze poruszales przykry problem i cie odrealnilo od silnych emocji.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A czy np. pojawianie się myśli ze lepiej skończyć ze sobą wynika z niecierpliwości lub czegoś innego?
Zauważyłem tez ze jak jestem głodny czuje większy lek a jak zjem coś słodkiego jest lepiej co to może być?
I ostatnie pytanie jest akcja i reakcja czy np coś złego wydarzyło się wczoraj a po paru dniach powstało DD?
Zauważyłem tez ze jak jestem głodny czuje większy lek a jak zjem coś słodkiego jest lepiej co to może być?
I ostatnie pytanie jest akcja i reakcja czy np coś złego wydarzyło się wczoraj a po paru dniach powstało DD?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
1. taka myśl wynika z racji stanu zagrożenia - lękowego... mogą się pojawiać takie myśli jak i wiele innych głupot - NIE MOŻNA W NIE WIERZYĆ I SIĘ W NIE WKRĘCAĆ.
2. głód może wzmagać niepokój podczas trwania zaburzenia - W TYM STANIE MOŻNA SOBIE WKRĘCIĆ DOSŁOWNIE WSZYSTKO.
3. Tak, jasne, że tak się może stać. DD może wyjść po chwili a może po pewnym czasie z racji złego wydarzenia/traumy itp itd.
2. głód może wzmagać niepokój podczas trwania zaburzenia - W TYM STANIE MOŻNA SOBIE WKRĘCIĆ DOSŁOWNIE WSZYSTKO.
3. Tak, jasne, że tak się może stać. DD może wyjść po chwili a może po pewnym czasie z racji złego wydarzenia/traumy itp itd.