Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwicowy ból pach???

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
Heimdall
Odważny i aktywny forumowicz

20 czerwca 2021, o 22:30

Niezależnie od doświadczeń, apeluje żeby osobom proszacym o pomoc z góry nie mówić, że za wszystkim stoi nerwica...
Gdyby od psychiki rzeczywiście wszystko zależało to nikt by nie chorował i bylibyśmy niesmiertelni.
Ja stosowalem wszystkie polecane metody z tego forum, łącznie z medytacją, afirmacjami, relaksacja i dopiero leki mi pomogly.

Ogólnie pojętą psychika jest bardzo ważna, ale nie popadajmy w szamanizm i spirytualizm.
Katja
Dyżurny na forum Odważny VIP

20 czerwca 2021, o 23:14

Nikt nikomu tutaj nie odradza badań, tym bardziej, że autorka ma już zaplanowane je zrobić, więc nie trzeba jej o tym przypominać, a pytanie było czy takie objawy mogą być nerwicowe i moim zdaniem mogą.

W czołobitność przed lekami i lekarzami też nie popadaj.
https://www.czlowiekczujacy.pl

Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Awatar użytkownika
Heimdall
Odważny i aktywny forumowicz

21 czerwca 2021, o 09:11

Katja pisze:
20 czerwca 2021, o 23:14
Nikt nikomu tutaj nie odradza badań, tym bardziej, że autorka ma już zaplanowane je zrobić, więc nie trzeba jej o tym przypominać, a pytanie było czy takie objawy mogą być nerwicowe i moim zdaniem mogą.

W czołobitność przed lekami i lekarzami też nie popadaj.
Ja akurat lekarzami gardzę i leki biorę w ostateczności. Z lekarzami najgorsze jest to, że pójdziesz do 5 To usłyszysz 5 różnych wersji...
maggie2223
Zarejestrowany Użytkownik

22 czerwca 2021, o 22:58

Heimdall pisze:
20 czerwca 2021, o 22:30
Niezależnie od doświadczeń, apeluje żeby osobom proszacym o pomoc z góry nie mówić, że za wszystkim stoi nerwica...
Gdyby od psychiki rzeczywiście wszystko zależało to nikt by nie chorował i bylibyśmy niesmiertelni.
Ja stosowalem wszystkie polecane metody z tego forum, łącznie z medytacją, afirmacjami, relaksacja i dopiero leki mi pomogly.

Ogólnie pojętą psychika jest bardzo ważna, ale nie popadajmy w szamanizm i spirytualizm.

I jak to teraz wyglada u Ciebie ? Bierzesz leki cały czas ?
ODPOWIEDZ