Niezależnie od doświadczeń, apeluje żeby osobom proszacym o pomoc z góry nie mówić, że za wszystkim stoi nerwica...
Gdyby od psychiki rzeczywiście wszystko zależało to nikt by nie chorował i bylibyśmy niesmiertelni.
Ja stosowalem wszystkie polecane metody z tego forum, łącznie z medytacją, afirmacjami, relaksacja i dopiero leki mi pomogly.
Ogólnie pojętą psychika jest bardzo ważna, ale nie popadajmy w szamanizm i spirytualizm.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwicowy ból pach???
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nikt nikomu tutaj nie odradza badań, tym bardziej, że autorka ma już zaplanowane je zrobić, więc nie trzeba jej o tym przypominać, a pytanie było czy takie objawy mogą być nerwicowe i moim zdaniem mogą.
W czołobitność przed lekami i lekarzami też nie popadaj.
W czołobitność przed lekami i lekarzami też nie popadaj.
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
- Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja akurat lekarzami gardzę i leki biorę w ostateczności. Z lekarzami najgorsze jest to, że pójdziesz do 5 To usłyszysz 5 różnych wersji...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Heimdall pisze: ↑20 czerwca 2021, o 22:30Niezależnie od doświadczeń, apeluje żeby osobom proszacym o pomoc z góry nie mówić, że za wszystkim stoi nerwica...
Gdyby od psychiki rzeczywiście wszystko zależało to nikt by nie chorował i bylibyśmy niesmiertelni.
Ja stosowalem wszystkie polecane metody z tego forum, łącznie z medytacją, afirmacjami, relaksacja i dopiero leki mi pomogly.
Ogólnie pojętą psychika jest bardzo ważna, ale nie popadajmy w szamanizm i spirytualizm.
I jak to teraz wyglada u Ciebie ? Bierzesz leki cały czas ?