Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica A zbyt szybkie mówienie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej.ma ktoś może problem z szybkim mówieniem? Odkąd pamiętam, no może gdzieś od 12 r.z jak mówię to jakbym strzelał z karabinu maszynowego:D mega szybko, ludzie często mają problem że zrozumieniem mnie. Gdy staram się mówić wolno to mi to ni3 wychodzi jestem jakby bardzo spięty. Czym bardziej się denerwuje czy spinam np poza domem tym trudniej. Macie może jakieś rady ?
Reap what you sow!
- Sine
- Odburzony i pomocny użytkownik
Przełamać ten stres związany z wolnym mówieniem. Zacznij świadomie wolniej troszkę mówić a jak orzyjdzie spięcie to wyczuj to, rozluźnij się świadomie i dalej mów wolniej
jedyny sposób na przełamanie się 

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To jest takie coś, że hmm wydaje mi się że mi się wydaje xd heh że jak mówię szybko to zrozumie mnie tylko osoba do której mówię A jak mówię wolno to tak się spinam że każdy mnie w około słyszy i dokładnie rozumie
Reap what you sow!