Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica A temperatura
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć wam . Chciałem zapytać czy ktoś z was ma podwyzszona temperaturę jak ma gorszy okres z nerwica ? Byłem u lekarza po chorobie i powiedziała że wszystko ok ze nie osluchowo ok gardło ok itp A ja mam cały czas 37 stopni gorączki od ponad tygodnia a jedynym dodatkowym objawiem jest ból karku też od ponad tygodnia. Kurde trochę się martwię tym wszystkim
Reap what you sow!
- Megi.88
Mam podobnie czuje że jest mi gorąco maz mówi że jestem żywym grzejnikiem choć temp mam 36.8 czyli nic niepokojącego... dochodzi do tego potliwosx czuje ze mam mokre stopy ręce może to nasz organizm s stanie ciągłego pobudzenia produkuje więcej energii ciągle spięte mięśnie może to efekt jak na siłowni ciągłego pobudzebia tak sobie tłumaczę. Odstawiłam kofeine ograniczam cukier suplementuje się magnezem jest już lepiej 
" I don't feel the way I used to
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
Is me"
- Celine Marie
No niestety ,od roku mam temperaturę do 37,5 czasem trochę wyższą ,zawsze pod wieczór 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Megi.88
myślę że jak już zaczynamy mierzyć temp to się stresujemy wynikiem i to powoduje że ona automatycznie idzie w górę ... czytalam kiedys ze do 37.5 to jest ok u człowieka a temp zmienia się nawet że względu na porę dnia 
" I don't feel the way I used to
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
Is me"
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
Is me"
- tymbark92
W tym temacie mogę okazać się pomocne ja jako że przerabiałem już ten temat.
Z tego co wyczytałem nie istnieje i jedna i ta sama temperatura ciała dla człowieka w ciągu dnia jest to zmienne w zależności od rytmu dobowego. Jeżeli chodzisz spać o dwudziestej drugiej i wstajesz już 6 rano to wieczorami będziesz miał wyższą temperaturę zaś jeśli będziesz chodziła spać nad ranem tą temperaturę wyższą będziesz miała przesuniętą. Odnotowano to w przypadku ssaków które śpią w dzień i są aktywne w nocy.
Temperatura człowieka waha się od 36° do 37,5° jest to zależne od wielu czynników zarówno od aktywności fizycznej stresu w przypadku kobiet owulacji.
Z tego co wyczytałem nie istnieje i jedna i ta sama temperatura ciała dla człowieka w ciągu dnia jest to zmienne w zależności od rytmu dobowego. Jeżeli chodzisz spać o dwudziestej drugiej i wstajesz już 6 rano to wieczorami będziesz miał wyższą temperaturę zaś jeśli będziesz chodziła spać nad ranem tą temperaturę wyższą będziesz miała przesuniętą. Odnotowano to w przypadku ssaków które śpią w dzień i są aktywne w nocy.
Temperatura człowieka waha się od 36° do 37,5° jest to zależne od wielu czynników zarówno od aktywności fizycznej stresu w przypadku kobiet owulacji.