Witam
Jak już pisałem wcześniej mój stan się poprawił. Widzę jednak jeszcze że czasami się zapominam i skupiam się za bardzo na
sobie i przeszłości - przyszłości. Wtedy pojawia mi się nie pokój. Sądzę że poprostu potrzeba czasu aby to zmienić? Bo jak słuchałem nagrań z forum Wiktor wspominał że można wychodzić z domu do np. pracy ale dalej czuć lęki a tylko dlatego że za bardzo skupiamy się na sobie i proces odburzani idzie wtedy powoli. Prosiłbym o skomentowanie mojego postu. Dziękuję kochani. Pozdrawiam
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica...
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wiktor ma racje, sam tak miałem
Należy po prostu ŻYĆ mimo objawów i tyle... i Ty też masz racje, objawy nie mijają od razu... dobrze je traktować - a miną po jakimś bliżej nie określonym czasie
!

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Najgorszy jest ten nie pokój który pojawia się nagle.. ale teraz mija szybko bo go nie nakręcam 

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Mam identycznie
nie ma co się z tym cackać
widać jak na tacy co to jest i wiadome co z tym trzeba zrobić
!