Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica...

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Nadzieja2014
Zarejestrowany Użytkownik

25 sierpnia 2014, o 14:39

Witam

Jak już pisałem wcześniej mój stan się poprawił. Widzę jednak jeszcze że czasami się zapominam i skupiam się za bardzo na
sobie i przeszłości - przyszłości. Wtedy pojawia mi się nie pokój. Sądzę że poprostu potrzeba czasu aby to zmienić? Bo jak słuchałem nagrań z forum Wiktor wspominał że można wychodzić z domu do np. pracy ale dalej czuć lęki a tylko dlatego że za bardzo skupiamy się na sobie i proces odburzani idzie wtedy powoli. Prosiłbym o skomentowanie mojego postu. Dziękuję kochani. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

25 sierpnia 2014, o 14:41

Wiktor ma racje, sam tak miałem :) Należy po prostu ŻYĆ mimo objawów i tyle... i Ty też masz racje, objawy nie mijają od razu... dobrze je traktować - a miną po jakimś bliżej nie określonym czasie :)!
Nadzieja2014
Zarejestrowany Użytkownik

25 sierpnia 2014, o 14:48

Najgorszy jest ten nie pokój który pojawia się nagle.. ale teraz mija szybko bo go nie nakręcam :)
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

25 sierpnia 2014, o 14:49

Mam identycznie :) nie ma co się z tym cackać :) widać jak na tacy co to jest i wiadome co z tym trzeba zrobić :)!
ODPOWIEDZ