Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica I ja

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Ellusia74
Zarejestrowany Użytkownik

8 stycznia 2017, o 18:23

Mam takie pytanie 6miesiecy temu robilam RTG KT Krew I wszystko wyszlo OK czy w ciagu tego czasu moge miec Raka pluc , bo mnie przez jakis miesiac boli bark I ja oczywiscie stwierdzilam,ze moze mam go.Bylam u lekarza 2tyg temu z zapytaniem I on powiedzial ,ze to jest male prawdopodobienstwo zebym go miala.Ale ja czaly czas o tym mysle moze jakby ten bol juz nie byl to bym o tym nie myslalam.Z gory przepraszam za glupie pytanie,ale jak to w nerwicy caly czas chce sie upewniac.Chociaz ja mysle,ze to jest cos gorszego a nerwica to przy okazji!
p.karnia1
Zarejestrowany Użytkownik

8 stycznia 2017, o 18:39

Mnie w każdym tygodniu coś boli. Tydzień temu przerabialem białaczkę i guza mózgu... Chciałem iść na rezonans magnetyczny ale nerwica po kilku dniach dała sobie siana i przeszło w inne sfery :) co jakiś czas przechodzę przez taką hipohobdrie. Wiem jakie to wtedy jest przekonujące i jak ciężko te myśli sobie wybić z glowy tymbardziej że w necie wszystke objawy i choroby do nas pasują..
Per aspara ad astra
ODPOWIEDZ