Boję się nawet już widywać z tym facetem
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a seks
-
Karako
- Nowy Użytkownik
Hej. Jak u was wygląda życie łóżkowe? Ja od kilku miesięcy jestem w ciężkim dość stanie i mam często natrętne myśli/ obraz dotyczący seksu - że tego nie chce, panicznie się boję, że nigdy nie będę chciec już uprawiać seksu, mam jakąś razem z tym obrazem awersję i milion pytań - czy partner mi się podoba, czy robię coś wbrew sobie itd. Spotykam się teraz z kimś ale lęki są dość silne. Czuję się jak wystraszone zwierzę. Co mam robić? Nie chce nic na siłę chyba…
przeraża mnie to co lęk może zrobić z człowiekiem. Seks zawsze był dla mnie czymś raczej przyjemnym i czymś ważnym. W teraz nie wiem co się dzieje
nie ogarniam 
-
AnioLLL
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam podobnie, obecnie akurat nie jestem w zwiazku ale na samą myśl o partnerskiej relacji ogarnia mnie strach, lęk. Ide na Sylwestra na bal singli mam nadzieję będzie łatwiej bo przeciez wszyscy chca znalezc swoja połówke 
Porozmawiaj z terapeutą, korzystasz z pomocy psychoterapeuty ??
Porozmawiaj z terapeutą, korzystasz z pomocy psychoterapeuty ??