Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica rano a wieczorem
- cyraneczka
- Odważny i aktywny forumowicz
rano czuję wielki niepokój, potem na parę godzin spoko, i znowu jakieś fale niepokoju około godziny 18, ciekawe czy jest na to jakieś wytłumaczenie
że rano to wiadomo, bo kortyzol, ale wieczorem?

- Fitnesiara
- Zarejestrowany Użytkownik
U mnie bylo podobnie. Rano najgorzej a wieczorami nawet ok. Z samego poczatku to nawet wieczory byly tragiczne. Zdarzalo sie 3 noce bez spania. Tez uwazam ze to kortyzol no i dodatkowo nasze nakrecanie sie. Z czasem przejdzie. Trzeba swoje przebolec niestety i nie skupiac uwagi, wiem to trudne bo sama to przechodzilam. Zasypiajac myslalam jak bede sie czuc rano i tak w kolko.
Success in life means living by your values 

- Jagoda_a
-
To jest masakra i się rano budzisz taki niewypoczęty z takimi wręcz psychicznymi zakwasami

1. "Każdy błąd z którego wyciągamy lekcje nie jest błędem"
2. "Mieć czy być" ~ Myslovitz
3. "Czym byłoby szczęście gdyby nie smutek"
Moje obecne leczenie i postęp: Fevarin 50 mg rano i 50 mg wieczorem, Mobemid 450 mg, Solian 100mg, Lamotrix 200mg Odburzony w 45% raczej nadal 10% 0%
Moje obecne leczenie i postęp: Fevarin 50 mg rano i 50 mg wieczorem, Mobemid 450 mg, Solian 100mg, Lamotrix 200mg Odburzony w 45% raczej nadal 10% 0%
-
Psychiczne zakwasyznerwicowany123 pisze: ↑6 stycznia 2018, o 20:45To jest masakra i się rano budzisz taki niewypoczęty z takimi wręcz psychicznymi zakwasami![]()

-
No mówią że na zakwasy dobry jest wysiłek hahazanet pisze: ↑6 stycznia 2018, o 20:50Psychiczne zakwasyznerwicowany123 pisze: ↑6 stycznia 2018, o 20:45To jest masakra i się rano budzisz taki niewypoczęty z takimi wręcz psychicznymi zakwasami![]()
szkoda tylko ze nie maja jak sie zregenerowac bo od rana to samo
![]()

1. "Każdy błąd z którego wyciągamy lekcje nie jest błędem"
- Jagoda_a
Psychiczne zakwasyznerwicowany123 pisze: ↑6 stycznia 2018, o 20:45To jest masakra i się rano budzisz taki niewypoczęty z takimi wręcz psychicznymi zakwasami![]()

- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja rano mam lęki, później cały dzień okej i super i lęki wracają wieczorem przed spaniem. Ogólnie jak się robi ciemno to czuje niepokój. A jak śpię sama w pokoju to się boje czasem cała noc 

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
- Jagoda_a
Ja tez tego nie lubilam. Tej szarowki na zewnątrz. Zaczęlam od zaslaniania okien roletami, zapalaniem swiatla gdzie sie dalo
-
Z tego co czytalam to najwiekszy poziom kortyzoly jest ok godziny 8.00, kolejny wzrost ok 13.00 no i pozniej ok. 17.00. W godzinach wieczornych zaczyna spadac.cyraneczka pisze: ↑6 stycznia 2018, o 14:33rano czuję wielki niepokój, potem na parę godzin spoko, i znowu jakieś fale niepokoju około godziny 18, ciekawe czy jest na to jakieś wytłumaczenieże rano to wiadomo, bo kortyzol, ale wieczorem?
- weird_thoughts
- Odważny i aktywny forumowicz
Dopóki nie przeczytałam kiedyś o kortyzolu to myślałam, że tylko ja mam takie poranne załamania. Wszystko co sobie zaplanowałam poprzedniego wieczora schodzi na dalszy plan 

- Ptasiek
Biore witamine d3 i magnez. O tyle dobrE, ze nie mam drgania powiek. Ogolnie jest ok. Ale nie wiem czy to lagodzi sama nerwiczke, czy raczej objawy towarzyszace.
Z tym kortyzolem, to moge sie zgodzic, bo wlasnie okolo 8, po 8 , czuje takie uderzenie jakiejs fali i robi mi sie troche slabo,. A to kortyzol wybija jak szambo. Przewaznie klade sie na 20 min i przeczekuje.

No healing without feeling