Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica? Proszę o pomoc.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Ech, a dopiero zaczynało być ciekawie. Mimo wszystko powinieneś spróbować miłości z facetem bo tylko wtedy będziesz miał całkowitą pewność co do swoich preferencji. Teraz niepotrzebnie się spinasz. Thori napisała Ci samą prawdę.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Pogrzało Cie? Boże, to jest nerwica a ja mówię po raz kolejny, że mnie faceci nie jarają a ni sobie nie wyobrażam tego z nimi, nie ma mowy ale osoba, która cierpi na HOCD ma tego typu posrane myśli. Nie, nie spróbuje bo mnie to odpycha. Usunąć ten temat najlepiej.Jerry pisze:Ech, a dopiero zaczynało być ciekawie. Mimo wszystko powinieneś spróbować miłości z facetem bo tylko wtedy będziesz miał całkowitą pewność co do swoich preferencji. Teraz niepotrzebnie się spinasz. Thori napisała Ci samą prawdę.
- Jerry
Ale takim podejściem tylko ugruntowujesz swoje zaburzenie. Daj sobie luz, życie nie jest zero-jedynkowe.
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
-
A czy ty pojmujesz, że nie chce? To jest tylko nerwica, która wmawia to i owo. Nie jestem żadnym pedałem tylko chory na nerwicę, które uleczę. Proszę, Cię, nie zmuszaj mnie do niczego bo nie jestem żadnym pedałem a życia z facetem sobie nie wyobrażam. Nerwica minie, wszystko wróci do normy.Jerry pisze:Ale takim podejściem tylko ugruntowujesz swoje zaburzenie. Daj sobie luz, życie nie jest zero-jedynkowe.
-- 15 grudnia 2015, o 20:46 --
Zobacz sobie wypowiedzi z 1 strony użytkowników Ciasteczko, munka, Victor. Wszystko jasne jak na tacy, że muszę to leczyć, ponieważ to jest choroba tzn. nerwica natręctw więc proszę Cię jak byś już nic nie pisał.
-
Mężczyzno,wyluzuj to przeciez zarty naprawdę nie zauważasz tego.Nerwica to stan umysłu, zastanów się dlaczego u ciebie pojawiło sięcto natręctwo.,,Pedały" jak o nich piszesz to też ludzie,często bardzo wrazliwi i naprawdę wartosciowi
Więcej dystnsu,zyj i pozwól zyć innym.

- Jerry
Zdecydowanie kultura osobista, wrażliwość, ani poczucie humoru nie są Twoimi mocnymi stronami.mezczyzna23 pisze:A czy ty pojmujesz, że nie chce? To jest tylko nerwica, która wmawia to i owo. Nie jestem żadnym pedałem tylko chory na nerwicę, które uleczę. Proszę, Cię, nie zmuszaj mnie do niczego bo nie jestem żadnym pedałem a życia z facetem sobie nie wyobrażam. Nerwica minie, wszystko wróci do normy.Jerry pisze:Ale takim podejściem tylko ugruntowujesz swoje zaburzenie. Daj sobie luz, życie nie jest zero-jedynkowe.
-- 15 grudnia 2015, o 20:46 --
Zobacz sobie wypowiedzi z 1 strony użytkowników Ciasteczko, munka, Victor. Wszystko jasne jak na tacy, że muszę to leczyć, ponieważ to jest choroba tzn. nerwica natręctw więc proszę Cię jak byś już nic nie pisał.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
A ja jestem ciekaw gdzie jestes chory . Niezgodze sie z toba ze to choroba . Ale sam sobie mozesz to nazywac jak chcesz chory czlowieku .dla mnie to zaburzenie . I kulture faktycznie moglbys popracowac nad nia .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- Jerry
Popracuje jak mu sie dzieciak "pedał" urodzi. Albo go wyrzuci z domu bo to w końcu tylko "pedał"...bart26 pisze:A ja jestem ciekaw gdzie jestes chory . Niezgodze sie z toba ze to choroba . Ale sam sobie mozesz to nazywac jak chcesz chory czlowieku .dla mnie to zaburzenie . I kulture faktycznie moglbys popracowac nad nia .
-
Bo nerwica to choroba? Chce wmówić coś czego nie chcemy i źle się z tym czujemy.bart26 pisze:A ja jestem ciekaw gdzie jestes chory . Niezgodze sie z toba ze to choroba . Ale sam sobie mozesz to nazywac jak chcesz chory czlowieku .dla mnie to zaburzenie . I kulture faktycznie moglbys popracowac nad nia .
Proszę o zamknięcie tematu jeśli to możliwe.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
No ok jak tak mowisz . Dla ciebie to choroba a dla mnie to nauczka z ktorej wyciagam wnioski . Zeby zamknac temat napisz prosze do Admina
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Jak mnie smieszy takie mowienie w stylu - to nie jest latwe a potem pisanie zaczynam leczenie leki plus psychoterapia...takie typowe dla naszego spoleczenstwa...leki plus terapia, tak sie utarlo, typowo i beznamietnie, bez pracy, bez wysilku
A juz od razu widac ze jeszcze bracie wrocisz do tego mimo tych lekow i terapii i bedziesz musial odpowiedziec sobie na pytanie czym sa w ogole mysli i jaki moga miec na ciebie wplyw oraz jak realnie emocjonalnie nabierac do tego stosunku.
I zrozumiesz ze mimo ze nie jest to latwe bedziesz musial to zrobic.

I zrozumiesz ze mimo ze nie jest to latwe bedziesz musial to zrobic.