nerwica , depresja i zażywane leki obnizaja libido i psuja erekcjeKotelo pisze: ↑20 listopada 2022, o 14:14Czy nerwica może być przyczyną problemów z erekcją? Jest to takie błędne koło, bardzo mi się chce a nie mogę. A i przez to, że nie mogę popadam w jeszcze większą frustrację ;/
Czy ktoś miał podobny problem, jak sobie z tym radzić? Dodam, że mam 36 lat - a więc powinienem być w sile wieku ?
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a problem z erekcją
-
sebastian86
- Zarejestrowany Użytkownik
Mistrz 2021 (L)
-
M55
Tutaj działa dokładnie taki sam schemat jak w przypadku naszych zaburzeń. Im bardziej się tym przejmujesz, nakręcasz i boisz niepowodzenia, tym większe szanse na bark wzwodu. Zaburzenia erekcji mogą jak najbardziej wynikać ze stresów, nerwów i odchyłów od dotychczasowego trybu życia.
Proponuję podejść do tego na spokojnie. Dać sobie czas i obserwować siebie. Nie załamywać się po kolejnej nieudanej próbie. Jeżeli nic się nie poprawi to dopiero lekarz.
Proponuję podejść do tego na spokojnie. Dać sobie czas i obserwować siebie. Nie załamywać się po kolejnej nieudanej próbie. Jeżeli nic się nie poprawi to dopiero lekarz.
-
M55
Po pierwsze primo, uprawiając taki internetowy marketing warto być konsekwentnym. Raz piszesz jako kobieta raz jako facet. Co te współczesne boty to ja nie wiem