No ale jest róznica czy sie tylko boi czy faktycznie czuje popęd.
Raczej nerwicą nie można wyindukować w sobie innej orientacji, co najwyżej można sobie zablokować popęd. 
Czyli jedynie co można sobie wmówić to aseksualizm.

Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
nerwica, lęk, orientacja? ; (
- 
				Karmel94
- Zarejestrowany Użytkownik
Jest takie cos jak HOCD i przez natretne mysli powoduje sztuczne podniecenie. Poza tym sporo osob, ktore maja mysli zwiazane np z pedofilia tez odczuwa poped mimo tego,ze wczesniej tak nie mialy. Jest to zwiazane z nerwica  Jakas dziewczyna mi napisala w odpowiedzi na moj post,ze "Naukowcy udowodnili, ze kobiety heterosekualne bardziej sie podniecaja na widok nagiej kobiety niz na widok nagiego faceta...ludzka rzecz, ze podnieca nas seksualnosc:)." Chociaz nie wiem czy to do konca prawda,bo ja przed wystapieniem swoich mysli i leku, podniecalam sie TYLKO mezczyznami i np jak moje mysli mijaja to tez wraca stara ja
 Jakas dziewczyna mi napisala w odpowiedzi na moj post,ze "Naukowcy udowodnili, ze kobiety heterosekualne bardziej sie podniecaja na widok nagiej kobiety niz na widok nagiego faceta...ludzka rzecz, ze podnieca nas seksualnosc:)." Chociaz nie wiem czy to do konca prawda,bo ja przed wystapieniem swoich mysli i leku, podniecalam sie TYLKO mezczyznami i np jak moje mysli mijaja to tez wraca stara ja  Ale Kazimierze podniecaly kobiety przed wystapieniem mysli,wiec moze ma jakies sklonnosci
 Ale Kazimierze podniecaly kobiety przed wystapieniem mysli,wiec moze ma jakies sklonnosci 

Jakas dziewczyna mi napisala w odpowiedzi na moj post,ze "Naukowcy udowodnili, ze kobiety heterosekualne bardziej sie podniecaja na widok nagiej kobiety niz na widok nagiego faceta...ludzka rzecz, ze podnieca nas seksualnosc:)." Chociaz nie wiem czy to do konca prawda,bo ja przed wystapieniem swoich mysli i leku, podniecalam sie TYLKO mezczyznami i np jak moje mysli mijaja to tez wraca stara ja
 Jakas dziewczyna mi napisala w odpowiedzi na moj post,ze "Naukowcy udowodnili, ze kobiety heterosekualne bardziej sie podniecaja na widok nagiej kobiety niz na widok nagiego faceta...ludzka rzecz, ze podnieca nas seksualnosc:)." Chociaz nie wiem czy to do konca prawda,bo ja przed wystapieniem swoich mysli i leku, podniecalam sie TYLKO mezczyznami i np jak moje mysli mijaja to tez wraca stara ja  Ale Kazimierze podniecaly kobiety przed wystapieniem mysli,wiec moze ma jakies sklonnosci
 Ale Kazimierze podniecaly kobiety przed wystapieniem mysli,wiec moze ma jakies sklonnosci