Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica objawy, mała encyklopedia naszych objawów, wpisz się

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
kiniacukinia
Nowy Użytkownik

8 marca 2026, o 20:09

Witam wszystkich.
Moje objawy to:
-drżenie lewej nogi przy staniu nasilające się w stresie a wyciszające w pozycji siedzącej lub leżącej,
-drżenie ciała w nocy,
-częste wybudzanie się w nocy,
-
Spokoj
Zarejestrowany Użytkownik

11 marca 2026, o 11:16

Joanka1992 pisze:
13 października 2025, o 07:29
anutka1988 pisze:
12 października 2025, o 12:05
A jak u was z nudnościami? Męczą was? Głowa przestała mi jako tako dokuczać i zostal niewyraźny wzrok i te nieszczęsne nudności.... Co o tym myślicie? W ciąży na.pewno nie jestem 😅
U mnie właśnie głownie te oczy najgorsze, to zmęczenie i otumanienie (żyć sie nie da :() ja już właściwie jestem pewna ze mam jakiegoś guza raczej - ten ból głowy w jednym punkcie, ciągłe myślenie o tym jednym miejscu że boli , głownie jak dotknę i nacisnę to jest duży bol :(
Akurat nudności u mnie jakoś zmalały, ale jeszcze się pojawiają - ja tez w ciąży nie jestem, a już mi tez niektórzy sugerowali.
Wczoraj wieczorem wzięłam sobie pół tabletki Alrpox, ale nie odczułam żadnej roznicy ... co o tym myślicie ? Moze za mała dawka ?
Ja tez botykam sie z glową. Boli jeden punkt
Wyrasta wokół mroczny las, osacza z każdej strony. A martwy bezruch ostrzem tną złowieszcze skrzeki wrony. Na ucho coś mi szepcze strach, lecz nigdy nie odpowie, gdzie wyrósł ten złowrogi las - czy tylko w mojej głowie?
Polly
Zarejestrowany Użytkownik

16 kwietnia 2026, o 20:12

Dorzucę coś z własnych doświadczeń bo bardzo dokucza mi pływający ból górnych zębów trzonowych z lewej strony i jest to dosłownie kopanie prądem po zębach i ogólnie mocna nadwrażliwość. Nawet jak idę po schodach to czuje bolesne ukucia w zębach jakby te nerwy były na sznurkach heh Dentysta nie widzi nic co budziłoby podejrzenia nawet na moje życzenie powymieniał stare małe wypełnienia i nic. Zauważyłem jednak utrzymujące się od jakiegoś czasu napięcie w policzku, kości jarzmowj i skroni i postanowiłem potraktować to Alproxem 0,25i co? Ból przeszedł łącznie z napięciem ale na kilka dni do póki znowu to napięcie ponownie nie narosło. Sprawdzone wiele razy i zawsze tak samo czyli to jak najbardziej psychosomatyczne. Więc jeśli ktoś ma podobne objawy niech tą kwestię weźmie pod uwagę zanim da sobie wyrwać trzonowce. Napinają się po prostu mięśnie żucia i szyi i powoduje to problemy z nerwem trójdzielnym i to nie jest ból urojony tylko efekt długotrwałego napięcia psychicznego. Dlatego chwalmy Pana za Alprox. Pzdr
ODPOWIEDZ