Witam wszystkich.
Moje objawy to:
-drżenie lewej nogi przy staniu nasilające się w stresie a wyciszające w pozycji siedzącej lub leżącej,
-drżenie ciała w nocy,
-częste wybudzanie się w nocy,
-
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica objawy, mała encyklopedia naszych objawów, wpisz się
-
Spokoj
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja tez botykam sie z glową. Boli jeden punktJoanka1992 pisze: ↑13 października 2025, o 07:29U mnie właśnie głownie te oczy najgorsze, to zmęczenie i otumanienie (żyć sie nie daanutka1988 pisze: ↑12 października 2025, o 12:05A jak u was z nudnościami? Męczą was? Głowa przestała mi jako tako dokuczać i zostal niewyraźny wzrok i te nieszczęsne nudności.... Co o tym myślicie? W ciąży na.pewno nie jestem![]()
) ja już właściwie jestem pewna ze mam jakiegoś guza raczej - ten ból głowy w jednym punkcie, ciągłe myślenie o tym jednym miejscu że boli , głownie jak dotknę i nacisnę to jest duży bol
Akurat nudności u mnie jakoś zmalały, ale jeszcze się pojawiają - ja tez w ciąży nie jestem, a już mi tez niektórzy sugerowali.
Wczoraj wieczorem wzięłam sobie pół tabletki Alrpox, ale nie odczułam żadnej roznicy ... co o tym myślicie ? Moze za mała dawka ?
Wyrasta wokół mroczny las, osacza z każdej strony. A martwy bezruch ostrzem tną złowieszcze skrzeki wrony. Na ucho coś mi szepcze strach, lecz nigdy nie odpowie, gdzie wyrósł ten złowrogi las - czy tylko w mojej głowie?