Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica po marihuanie
-
Divin
- Gość
Nie, nie można, myśl to myśl, one mózgu nie uszkadzają. Właśnie to jest to całe koło lękowe, nie wmawiaj sobie głupot.
- ddd
- Moderator
Fantazjowanie to po prostu fantazjowanie, nie ma nic wspolnego ze schizofrenia 
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
alonE
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak tylko coś tam wyczytałem i pewnie znów się nakręcam a te fantazje to dziw ie odczuwam bo sądla mnie ddość dziwne teraz właśnie gdy zasypiam 
-- 4 marca 2015, o 22:59 --
Wiec mógłby ktoś mi wytłumaczyć czemu tak fantazję w myślach mam gdy zasypiam oraz gdy zacząłem z nerwica walczyć dziwnie się czuje? (Nie mówię że źle się czuje )
-- 4 marca 2015, o 22:59 --
Wiec mógłby ktoś mi wytłumaczyć czemu tak fantazję w myślach mam gdy zasypiam oraz gdy zacząłem z nerwica walczyć dziwnie się czuje? (Nie mówię że źle się czuje )
- ddd
- Moderator
Podczas zasypiania masz omamy hipnagogiczne, cos zwyczajnego, co ma kazdy czlowiek. Po prostu jestes w stanie lekowym i teraz analizujesz to pod katem strachu przed schiza.
I radze ci nie czytac o schizie, bo oddalasz takim sposobem szybsze dojscie do siebie.
Masz o tym napisane w dwoch tematach (o tych fantazjach przed snem), czytnij sobie
nerwica-po-marihuanie-t5754-15.html#p52326
mechanizm-lekowy-charakterystyka-t5227.html
I radze ci nie czytac o schizie, bo oddalasz takim sposobem szybsze dojscie do siebie.
Masz o tym napisane w dwoch tematach (o tych fantazjach przed snem), czytnij sobie
nerwica-po-marihuanie-t5754-15.html#p52326
mechanizm-lekowy-charakterystyka-t5227.html
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p