Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a kawa
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, jeszcze parę tygodni temu kiedy piłem kawę albo coś co ma kofeinę czułem się okropnie, duża derealka i częste bardzo nie przyjemne uczucie wyrzutu adrenaliny. Dzisiaj po dłuższej przerwie spróbowałem kawy z 4 łyżeczek i czuje się nawet dobrze, nie mam uczucia nie pokoju, derealziacji ani ataków lęku. Czy to oznacza że mogę już pić kawę i że powoli się odburzam skoro już nie reaguje źle na kofeinę?
- bbea
- Forumowy szyderca
Na logikę- jeśli czujesz się ok, to czemu miałbyś nie pic? Moim skromnym zdaniem kawa nie ma aż takiego znaczenia.Fadam pisze: ↑13 sierpnia 2018, o 15:34Witam, jeszcze parę tygodni temu kiedy piłem kawę albo coś co ma kofeinę czułem się okropnie, duża derealka i częste bardzo nie przyjemne uczucie wyrzutu adrenaliny. Dzisiaj po dłuższej przerwie spróbowałem kawy z 4 łyżeczek i czuje się nawet dobrze, nie mam uczucia nie pokoju, derealziacji ani ataków lęku. Czy to oznacza że mogę już pić kawę i że powoli się odburzam skoro już nie reaguje źle na kofeinę?
Ale swoją droga, 4 łyżeczki???

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hmm powiem tak.To może zależeć od dnia.Przynajmniej u mnie tak jest.Nieraz po wypiciu kawy jest ok a nieraz coś strasznego.Dlatego zrezygnowałam całkowicie z picia i dobrze mi z tym.Swoja droga 4 łyżeczki to chyba przesadaFadam pisze: ↑13 sierpnia 2018, o 15:34Witam, jeszcze parę tygodni temu kiedy piłem kawę albo coś co ma kofeinę czułem się okropnie, duża derealka i częste bardzo nie przyjemne uczucie wyrzutu adrenaliny. Dzisiaj po dłuższej przerwie spróbowałem kawy z 4 łyżeczek i czuje się nawet dobrze, nie mam uczucia nie pokoju, derealziacji ani ataków lęku. Czy to oznacza że mogę już pić kawę i że powoli się odburzam skoro już nie reaguje źle na kofeinę?
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay