No to może kometyczka? Tylko doświadczona, która Ci doradzi. Bardzo dobrze działają kwasy na twraz, ale to bardziej na jesień-zimę.asia1994 pisze:Próbowałam i też nic nie pomogło, ja naprawdę mam caluutką twarz w zaskórnikach, jak się ich nie wyciśnie to w ogole nie wychodzą
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a trądzik
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
- Olalala
Mi się wydaje - ale to moje zdanieasia1994 pisze:No własnie zastanawiam się nad kosmetyczką, dlatego chcialam tu napisac czy ktos może miał wyciskane i czy było widać różnicę, bo na róznych forach rózne opinie

Świetne są też kremy z Pharmaceris z kwasem migdałowym - 5% i 10%.
- Olalala
Ale jak sama sobie oczyszczasz? Wyciskasz? BO jeśli tak to rzeczywiście będzie tylko gorzejasia1994 pisze:No ja sama w domu sobie oczyszczam trochę każdego wieczora, ale nieraz jak się wezmę za całą twarz, to następnego jest po prostu tragedia - tak jak dzisiaj i jestem załamana jak to wygląda

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Myslę że warto bo sama jestem prawie ''kosmetyczką'' robie sobie technika kosmetycznego i też się borykam z różnymi zmianami skórnymi. Co do oczyszczania to na pewno jeden zabieg Ci nie pomoże trzeba robić je regularnie. Polecam również mikrodermabrazje pierwsze trzy co tydzień, następnie trzy zabiegi co dwa tygodnie. Kolejne miesiące to zwykle jeden zabieg przypominający. Już po pierwszym zabiegu wygląd i kolor skóry wyraźnie poprawia się, w dotyku staje się ona gładsza, efekt ten zwiększa się po kolejnych zabiegach.