Witam. Myślałem, że już jestem odburzony, a tu znowu lęki i analizowanie ahhh...
Od 3 dni codziennie w niektórych sytuacjach mam wrażenie jakbym już tą sytuacje przeżył, bardzo się boję, że to jakiś początek psychozy.
Tak, wiem że każdy człowiek miewa czasem Deja Vu, mi się zdarzało to bardzoooo rzadko, ale ostatnim czasem pojawia się często. Czy możliwe, że to od nerwicy, czy początek psychozy?
Proszę o odpowiedź, znowu atak paniki od nakręcania się. Pozdrawiam.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica i Deja Vu
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Uczucie deja vu jak najbardziej może być od nerwicy i dd. A pojawia Ci się teraz częściej bo zwróciłeś na nie uwagę i pomyślała, ze to może być psychoza. Znalazłam kiedyś tu na zaburzonych info, ze jedna dziewczyna w dużym dd miała baaaaardzo często to uczucie, właśnie od dd. Spokojnie tym razem to ni
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Oby to była tylko nerwica..szpagat pisze: ↑27 sierpnia 2018, o 14:12Uczucie deja vu jak najbardziej może być od nerwicy i dd. A pojawia Ci się teraz częściej bo zwróciłeś na nie uwagę i pomyślała, ze to może być psychoza. Znalazłam kiedyś tu na zaburzonych info, ze jedna dziewczyna w dużym dd miała baaaaardzo często to uczucie, właśnie od dd. Spokojnie tym razem to ni
Dzięki za odpowiedź

-
- Świeżak na forum
Oczywiście, że tak, zwłaszcza, że umysł nerwicowca jest wymęczony tym ciągłym napięciem i stąd tego typu "zaburzenia" mogą się pojawić częściej
też to miałam kiedyś - właśnie wtedy, gdy moja nerwica lękowo-depresyjna była najbardziej nasilona. Do tego miałam zauważalne problemy z pamięcią, koncentracją. Wszystko przeszło z czasem i postępami w wychodzeniu z nerwicy 

Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
-
Jeżeli chodzi o brak koncentracji i pamięć to mam bardzo nasilone objawy. Miałem około 2 tygodni spokoju i od nowa...IceTea pisze: ↑27 sierpnia 2018, o 16:59Oczywiście, że tak, zwłaszcza, że umysł nerwicowca jest wymęczony tym ciągłym napięciem i stąd tego typu "zaburzenia" mogą się pojawić częściejteż to miałam kiedyś - właśnie wtedy, gdy moja nerwica lękowo-depresyjna była najbardziej nasilona. Do tego miałam zauważalne problemy z pamięcią, koncentracją. Wszystko przeszło z czasem i postępami w wychodzeniu z nerwicy
![]()
-
Na poczatku DD miałem ciągle wrażenie Deja Vu. Zaakceptuj i minie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam