Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica i cov

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

25 października 2020, o 19:27

Czesc. Sluchajcie tydzien temu przez 2 bolała mnie glowa pozniej bol plecow, duszności lekkie, takie dziwne oddychanie jakbym oddychal a sie nie natlenial xd
Myslalem ze to mnie brało jakies przeziebienie tydzień temu ale nie. Nadal mnie cos swedzi w tchawicy lekko ale nie mam kaszlu ani goraczki. Wech i smak mam.
Nerwice mam x lat i są to takie duszności jak w nerwicy ale skad mam 100 pewności ze to nerwica a nie np covid . ? Jak sobie radzicie z tym całym covid19?
Reap what you sow!
kruszyna7733

25 października 2020, o 22:10

Przecież ten cały covid to wirus grypopodobne rozdmuchany nagłośniony po to żeby odciąć możliwość leczenia i wykończyć ludzi smutne ale prawdziwe
SCF

26 października 2020, o 07:09

Nie wiem ale cos obserwuje ze w ostatnich miesiacach na tym forum pojawiaja sie jakies mega durne tematy. A to ktoś se wkreca ze ma schize nie mając ani cienia jakichkolwiek objawów a to ktoś inny se covid wkreca- chorobę która praktycznie nie stanowo wiekszego zagrożenia niż grypa... i na zmiane covid i schiza.
Ludzie wy w ogole czytacie cokolwiek z tych tematów na forum ?
Czy tylko wciepujecie tu swoje opisy bez zastanowienia i oczekujecie poglaskania po glowie i zapewnienia że nic wam nie jest ?
Na prawdę rece już opadaja...
ODPOWIEDZ