Witajcie.
Co sadzicie o ciazy w nerwicy? Bo naczytalam sie w necie i ostro sie przestraszylam. A nie ukrywam ze staram sie o dziecko...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
nerwica a ciaza
-
- Zarejestrowany Użytkownik
nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja miałam/ mam IDENTYCZNE myśli..
lekarz mi powiedział, że ciąża rządzi się swoimi prawami i sama potrafi się bronić.. wiadomo, że stres nie jest czymś dobrym w tym stanie, ale w końcu jesteśmy zdrowe.. 

- munka
Daria, zasada number one! Przestan szperac w necie ...sama widzisz, ze to Cie nakręca...niby ma uspokoic,a powoduje wiecej lęku. W necie sa rozne głupoty, rozne opinie, sa rozni ludzie, kazdy jest innym przypadkiem...ludzie, ktorzy wypowiadaja sie w nerwicy zazwyczaj nie maja do siebie dystansu i wszystko wyolbrzymiaja...wiec olej to co piszą!!!
- niepojęta
munka masz dużo racji.. Wiele się naczytałam na internecie w różnych momentach nerwicy, depresji, i nic dobrego z tego nie wyszło. Teraz jedyne dobre źródło dla mnie to to forum. 

"Zostaw przeszłość za sobą, a uwolnisz umysł"
"Nie bój się bać, to przecież ludzka rzecz. Odwagą jest spojrzeć lękowi prosto w oczy"
"Nie wypieraj myśli. Myśli są przelotne, a wypieranie ich powoduje frustrację. Akceptacja, dystans, najtrudniejsza sztuka w drodze do sukcesu"
"Chwyć byka za roki zanim on zdąży chwycić Ciebie"
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
"Wszystko zależy od nastawienia. Każda sytuacja może wyglądać strasznie, jeśli żyję się w lęku"
"Nie bój się bać, to przecież ludzka rzecz. Odwagą jest spojrzeć lękowi prosto w oczy"
"Nie wypieraj myśli. Myśli są przelotne, a wypieranie ich powoduje frustrację. Akceptacja, dystans, najtrudniejsza sztuka w drodze do sukcesu"
"Chwyć byka za roki zanim on zdąży chwycić Ciebie"
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
"Wszystko zależy od nastawienia. Każda sytuacja może wyglądać strasznie, jeśli żyję się w lęku"