Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica a alkohol

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
xCiri
Zarejestrowany Użytkownik

22 kwietnia 2022, o 12:59

Ostatnio zaczęłam wypijać znów alkohol, często do tego wracam. Tydzień nie pije, tydzień pije. Dziś czuję się okropnie, pocę się, cała chodzę, spać nie mogę, zmęczona jestem a nie wyrabiam. Cały czas mam myśli w głowie dziwne i uczucie niepokoju. Po prostu zwariuję. Jak radzicie sobie z tym? Jak nie pije to nie miewam takich jazd na drugi dzień np. Zauważyłam, że na kacu to jest masakra. Cała chodzę....
Nerwyzestali

26 maja 2022, o 00:17

Jak u was a alkoholem w nerwicy? Pomaga komuś? Ja z reguły dopóki pije jest ok ale jak zaczyna się trzeźwienie to o wiele gorzej.
SCF

26 maja 2022, o 09:17

Jak nie mam okresu mocno podwyzszonego napiecia to jak nie pije jest ok jak wypije tez jest ok i jak trzezwieje tez jest ok. Jak mam lekko podniesione napiecie to jak wypije to spada a jak trzezwieje to wraca. A jak miewalem ciezsze okresy to jak wypiłem to w zasadzie lepiej nie było. Powiedzialbym ze wtedy to po alko było nawet gorzej.
dawid0906

26 maja 2022, o 19:11

SCF pisze:
26 maja 2022, o 09:17
Jak nie mam okresu mocno podwyzszonego napiecia to jak nie pije jest ok jak wypije tez jest ok i jak trzezwieje tez jest ok. Jak mam lekko podniesione napiecie to jak wypije to spada a jak trzezwieje to wraca. A jak miewalem ciezsze okresy to jak wypiłem to w zasadzie lepiej nie było. Powiedzialbym ze wtedy to po alko było nawet gorzej.
Hej SCF. mogę Cię o coś zapytać?!
ODPOWIEDZ