Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nektary Komenty
Regulamin forum
Jako że dział ten jest o homeopatii oraz wszelakich opisach ziół jak i naturalnych środków leczniczych, to w dziale zabrania się:
- Spamowania
- Odbiegania od tematyki działu
Jako że dział ten jest o homeopatii oraz wszelakich opisach ziół jak i naturalnych środków leczniczych, to w dziale zabrania się:
- Spamowania
- Odbiegania od tematyki działu
- Bajkopisarz
- Odburzony i pomocny użytkownik
Żeby zachować przejrzystość, zachęcam do komentowania środków pitnych, w tym oto wątku 

( : Marzenia spełniają się z Bożą Pomocą, lecz nawet Jej, należy podać pomocną dłoń : )
************************1....2....3....4....1....
******************4. Rób KAIZEN (ciągłe udoskonalania)
************3. Obserwuj GAMBATSU (wady, niedociągnięcia)
******2. Szukaj MUDA (aspektu życia do udoskonalania)
1. Spójrz na GEMBA (Siebie, otoczenie)
- Grześ
- Odważny i aktywny forumowicz
Piwo - najlepiej APA lub pszeniczne . Jack Daniels . Melisa , Mięta , Dziurawiec + cytrynka (różne kombinacje
).

Jedyne co trzeba zrobić to zająć miejsce w kolejce sukcesu i nie dać się z niej wypchnąć"
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
- Bajkopisarz
Proponuję zarzucić na początek arty na temat kilku ziół. Na pierwszy ogień myślę, że pójdzie tak:
Czarna kawa vs Inne nektary energetyzujące
Przepalanka (spiryt na miętówce z cukrem i do tego z sokiem limonki lub cytryny)
Wasze sugestie też uwzględnie, lecz na pierwszy ogień wrzucę coś, co znam najlepiej.
Piszę z opóźnieniem, ponieważ jestem u Siostrzeńców. Wybrałem się na rowerze też ładny kawałek. I jest extra mój Siostrzeniec wczoraj nauczył się jeździć na rowerze, i to tak, że to polubił. Po obiedzie jedziemy nad jezioro. Na razie autem, ale w przyszłości już planujemy wycieczkę rowerową na piknik
: ))))))))))
Czarna kawa vs Inne nektary energetyzujące
Przepalanka (spiryt na miętówce z cukrem i do tego z sokiem limonki lub cytryny)
Wasze sugestie też uwzględnie, lecz na pierwszy ogień wrzucę coś, co znam najlepiej.
Piszę z opóźnieniem, ponieważ jestem u Siostrzeńców. Wybrałem się na rowerze też ładny kawałek. I jest extra mój Siostrzeniec wczoraj nauczył się jeździć na rowerze, i to tak, że to polubił. Po obiedzie jedziemy nad jezioro. Na razie autem, ale w przyszłości już planujemy wycieczkę rowerową na piknik
: ))))))))))
( : Marzenia spełniają się z Bożą Pomocą, lecz nawet Jej, należy podać pomocną dłoń : )
- Kamień
herbata, fanta, cola, piwo, jack daniels, sporadycznie 40%