Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nawrót nerwicy
-
usunietenaprosbe
- Gość
Hej, dawno mnie tu nie było
3 lata temu zmagałam się z nerwicą, bałam się ze mam raka, że jestem chora, przestałam "czuć", że kocham mojego chłopaka, miałam myśli na temat "czy ja go kocham,czy ja chce z nim być " itp, przez co wpadałam w panike, miałam ból klatki, bałam sie cały czas, trwało to kilka miesiecy, potrafiłam sobie wmówić wszystko nawet najgłupszą rzecz haha! I pewnego dnia nagle stwierdziłam, stop niech sobie te myśli będą ja wiem swoje no i po prostu okazywałam to, że kocham i o dziwo przeszło znowu było pięknie. Z chłopakiem żyje nam się dobrze, razem mieszkamy, az nagle w tym miesiącu złapało mnie bardzo dużo stresów, uczelnia, dwie najbliższe osoby trafiły do szpitala, problemy w pracy, kłótnia z przyjaciółką, ukochany psiak musi przejść operacje i te emocje wybuchły pokłóciłam się z chłopakiem i nagle myśl a co jak to wróciło i od tamtej pory praktycznie cały dzień w głowie mam, że co jak ja go nie kocham, jak ja oszukuje jego i wszystkich, co jak ja musze odejść, co jak ja wgl nie mam uczuć i nikogo nie kocham i tak w kółko, staram się je olewać, ale bardzo boje się, że to znowu wróciło i będe się z tym męczyła.. Myślicie ze to nawrót przez stres czy po prostu zwariowałam

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Złe podejście do myśli, które stworzyły sobie emocje obecne czyli nie do końca pełne świadome odburzanie poprzednio zrobiłaś. Co widać po pytaniu czy zwariowałam
a wiec nie odwołujesz się do tego co wiesz o emocjach, bo nie dowiedziałaś się poprzednio tyle ile trzeba a jedynie olałaś myśli. Dlatego teraz wpadasz w to samo ponownie.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
usunietenaprosbe
- Gość
Nie rozumiem tego nie dowiedziałaś się poprzednio tyle ile trzebaddd pisze: ↑18 lutego 2020, o 16:08Złe podejście do myśli, które stworzyły sobie emocje obecne czyli nie do końca pełne świadome odburzanie poprzednio zrobiłaś. Co widać po pytaniu czy zwariowałama wiec nie odwołujesz się do tego co wiesz o emocjach, bo nie dowiedziałaś się poprzednio tyle ile trzeba a jedynie olałaś myśli. Dlatego teraz wpadasz w to samo ponownie.
-
wwax
- Zarejestrowany Użytkownik
Miłość jest przereklamowana - jak go nie kochasz to znajdziesz sobie innego i to samo z siebie wyjdzie, nie ma się nad czym zastanawiaćzaburzona23 pisze: ↑18 lutego 2020, o 16:03co jak ja go nie kocham, jak ja oszukuje jego i wszystkich, co jak ja musze odejść, co jak ja wgl nie mam uczuć i nikogo nie kocham i tak w kółko
-
usunietenaprosbe
- Gość
W sumie to jak teraz myślę to głównie ja się boję się że to wroci i cały czas mam myśli że to wroci, to że kocham chłopaka to wiem. Bardziej boję się myśli które mówią mi znowu będziesz miała nerwice, znowu skrzywdzisz ludzi.ddd pisze: ↑18 lutego 2020, o 16:08Złe podejście do myśli, które stworzyły sobie emocje obecne czyli nie do końca pełne świadome odburzanie poprzednio zrobiłaś. Co widać po pytaniu czy zwariowałama wiec nie odwołujesz się do tego co wiesz o emocjach, bo nie dowiedziałaś się poprzednio tyle ile trzeba a jedynie olałaś myśli. Dlatego teraz wpadasz w to samo ponownie.