Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nawrot nerwicy lekowej
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam zwracam sie do innych uzytkownikow tego forum w sprawie porady poniewaz nie dokonca wiem co powinienem zrobic w mojej sytuacji. Otoz od okolo 16 roku zycia cierpie na nerwice lekowa ktora jest epizodyczna czyli pojawia sie epizod ktory trwa kilka miesiecy a pozniej znika i pozniej znowu sie pojawia aby zniknac. Za kazdym razem epizod dotyczy czegos innego i tez objawy somatyczne moga sie roznic w epizodach. I moj ostatni epizod ktory trwa do tej pory rozpoczal sie w marcu kiedy pracowalem w sklepie, pozniej nie pracowalem i w polowie kwietnia zaczalem prace w kancelari prawniczej takze w maju zakochalem sie w dziewczynie ktora bawila sie moimi uczuciami i tak ogolnie jest bardzo toksyczna osoba ale to na inny teamt. Wracajac do mojej nerwicy to w czerwcu sie pogorszyla. Pracuje w kancelari od 9 do 18 plus musze jeszcze spedzic 2 godziny na dojazdy. Wiec kiedy intensywnie pracowalem w kancelarii to po powrocie do domu musialem gotowac isc na zakupy czasami wiec od maja az do grudnia nie mialem zadnego czasu na relaks a nawet na samego siebie cala ta sytuacje pogarsza ta toksyczna dziewczyna z ktora mieszkam. Ponadto w grudniu tak bylem psychicznie wykonczony ze mialem a napady zmeczenia z mdlosciami. Po powrocie do polski chialem udac sie do psychiatry ale sie nie dostalem bo jest kilku miesieczy okres oczykiwania na wizyte. Poadto lekarz rodziny zlecil mi badania krwi i serca i te badania nie wykazaly zadnych problemow zdrowotnych wiec lekarz przepisal mi hydroksyzyne. Po hydroksyzynie jestem senny i spie caly czas ale jestm za to spokojnieszy i nerwica jest mniejsza. Problem polega na tym ze nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji czy mam rzucic moja prace ktora lubie na prace ktora moge nie lubiec ale bede miec czas dla siebie i dla kolegow. Pytam sie dlatego ze w Angli w ktorej mieszkam jest ciezko o rpace za biorkiem sa prace tylko fizyczne a je naprawde ciezko jest wykonywac z kiedy objawy somatyczne dotycza zoladka. Ponadto z ta toksyczna osoba zerwalem znajomosc wiec jak sie widzimy to z soba nie rozmawiamy co tez bardzo pozytwnie wplynelo na moje samopoczucie. Jak bys cie mieli jakies pytania bardzo bym prosil o zadanie ich
-
- Zarejestrowany Użytkownik
" Po powrocie do polski chialem udac sie do psychiatry ale sie nie dostalem bo jest kilku miesieczy okres oczykiwania na wizyte"
Skoro pracujesz to odłoż 150zł na wizytę prywatną, zdrowie psychicznie jest ważniejsze niż wydatki na ciuchy itp.
Leczenie nerwicy to leki(jako dodatek) + psychoterpia, niema innej drogi.
Po hydro senność to normalka.
Skoro pracujesz to odłoż 150zł na wizytę prywatną, zdrowie psychicznie jest ważniejsze niż wydatki na ciuchy itp.
Leczenie nerwicy to leki(jako dodatek) + psychoterpia, niema innej drogi.
Po hydro senność to normalka.
Jak nie odpisuję na posta to wyślij prywatną wiadomość. Powiadomienia mi tu o postach nie działają