Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tu znajdziecie terminy spotkań, które się dopiero odbędą i w których można zgłosić chęć uczestnictwa.
-
Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
9 kwietnia 2016, o 17:44
Divin pisze:To zaleźy Aneta czy Victor chce poruszać temat który ja będę poruszał o 19-tej.

Taki seansik na pewno byłby super dla forumowiczów znając Waszą manię słuchania xD.
Mania słuchania

-
winogron
- Zarejestrowany Użytkownik
9 kwietnia 2016, o 23:01
Victor mnie to troche smutno jest ze nie ma spotkania o tym strachu przed schizofrenia

Byla ankieta ze tak a tu nadal nic w tym konspekcie

Szczerze mowiac czekam bardzo na to

Nie zrozum mnie zle, nie naciskam ale mam nadzieje ze nie zapomniales o usnchietym winogronie ktory ma narobione w portkach caly czas przed schiza... chcialbym pogadac

-
Krzychu
- Odburzony i pomocny użytkownik
9 kwietnia 2016, o 23:08
Winogron a kto by nie chcial...

ja wlasnie chcialem pogadac o natretnych myslach i to ja chyba namowilem Victora na taka tematyke bo sporo ludzi chcialo ktorych pytalem.
Pytalem dzis Victora co z niedziela ale on ma obecnie grype i sobie ospuszcza spotkanie w ten weekend. Trzeba byc cierpliwym bo to w koncu prywatny czas a zawsze cos moze wypasc. Ja to i tak ich podziwiam ze ktos w ogole chce organizowac spotkania o zaburzeniach, jakis schizach, natretach itp

-
winogron
- Zarejestrowany Użytkownik
9 kwietnia 2016, o 23:12
Szczerze mowiac ja tez tego nie pojmuje

Jak mozna nie miec tego wszystkiego a na to organizowac jakies spotkania czy w ogole pisac posty ect. Dla mnie to jakas abstrakcja i wrecz sprzecznosc

Jakbym sie tego pozbyl to by mnie sila nie zaciagnieto w taka tematyke