Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Myśli natrętne, agresywne, że kogoś zabuje, zrobie krzywde
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ale to jest takie straszneee
-
Czuje sie tak jakby mi w glowie cos sie przedstawialo
Jakbym niala zaraz zapomniec wszystkiego
Krzyczec szalec mam chec uciekania
Czy to normalne????bocja chyba naprawde wariuje
Jakbym niala zaraz zapomniec wszystkiego
Krzyczec szalec mam chec uciekania
Czy to normalne????bocja chyba naprawde wariuje
-
Ja to ogladalam ale te ataki mnie przerazaja
-
Jestem juz w domu...troche mi lepiej...
Ale boje sie kolejnego ataku
Ale boje sie kolejnego ataku
-
Hej hej hej...jak u was?
Ja mam narazie spokój od lęków a Wy?
- eyeswithoutaface
- Moderator
Hej:) u mnie ok, cieszę się niedziela bo to mój jedyny dzień wolny który mogę spedzic z rodziną:) Lęki w miarę opanowane, trochę się znów nakręcam na slyszenie głosów i chorobę psychiczną, ale się nie dam bo to juz męczące się robi, serioewelinka1200 pisze: ↑23 kwietnia 2017, o 12:28Hej hej hej...jak u was?

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
Hej wszystkim
Jak u Was z lękami?
No ja juz jakis czas mam troszke spokoju od lękow dotyczacych zrobienia krzywdy...
Chiciac od wczoraj zaczynalo juz cos kielkowac w mojej głowie ..juz mi sie mysli pojawiały...
Ale nie zwracalam uwagi nie wchidzilam w analizę
Nadal mam uczucie ze mam w glowie tysiac mysli ale nie analizuje...czekam az minom a jak u was?
Jak u Was z lękami?
No ja juz jakis czas mam troszke spokoju od lękow dotyczacych zrobienia krzywdy...
Chiciac od wczoraj zaczynalo juz cos kielkowac w mojej głowie ..juz mi sie mysli pojawiały...
Nadal mam uczucie ze mam w glowie tysiac mysli ale nie analizuje...czekam az minom a jak u was?
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Gratuluje to je Ewelinka, ze nie wchodzisz w analize. Naprawde super. Tak trzymajewelinka1200 pisze: ↑3 maja 2017, o 10:50Hej wszystkim
Jak u Was z lękami?
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- eyeswithoutaface
- Moderator
Hej Ewelinkaewelinka1200 pisze: ↑3 maja 2017, o 10:50Hej wszystkim
Jak u Was z lękami?

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
No jest lepiej...naprawdę...
W momencie kiedy pojawia się myśl...a ja jom ignoruje nie wnikam w niom...to one na poczatku powoduja u mnie takie napięcie jakby mnie ,,zmuszały,, do analizowania ich...a ja mimo tych napiec nie analizuje...i kurcze przechodzi
W momencie kiedy pojawia się myśl...a ja jom ignoruje nie wnikam w niom...to one na poczatku powoduja u mnie takie napięcie jakby mnie ,,zmuszały,, do analizowania ich...a ja mimo tych napiec nie analizuje...i kurcze przechodzi

-
Boże możecie mnie opierdolic,zgnoic itp.Właśnie mnie kompulsja dopadła i docisnelam pieluche do buzi córki,czuje się jak potwór,chce się spakować i jechać na oddział albo sobie coś zrobię.Przecież ja kobieta luźna w udach mac mogłam ja udusić,i w trakcie wykonywania tego tak jakbym nic nie czula.Ona biedna zanosiła się płaczem a ja ja męczyłam...A gdybym ja skrzywdzila...Tak wiem jestem potworem a nie matka teraz wiem,że to nie natrety tylko jakaś choroba psychiczna...Jestem Sevilla nie mam słów na siebie...pragnę umrzec