Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
karolinal1
- Zarejestrowany Użytkownik
24 stycznia 2018, o 01:49
Ja mam w przedpokoju taką dużą drewnianą figurkę dziada, wygląda jak szefunio jakiegoś plemienia. Widzę go z toalety przy otwartych drzwiach. Kiedyś robiłam domówkę i wymyśliłam historię dla fanu, że jak popatrzy się tej figurce w oczy w nocy, to wciąga ona człowieka do środka, i człowiek zostaje tak jakby uwięzioną duszą dziada... pośmialiśmy się, domówka się skończyła, ja zapomniałam o historii, ale kolejnego dnia robiąc w nocy siku, przypomniało mi się to wszystko i zaczęłam się bać, że serio mnie wciągnie

Zakryłam sobie oczy i wychodząc z wc szybko uciekłam do pokoju. Kolejnego dnia to samo, bałam sie na dziada popatrzeć mimo, że sama wymyśliłam tą historie

-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
24 stycznia 2018, o 06:54
Wkrętka, jak z filmu grozy

Nerwica stymuluje wyobraźnie nie ma co

-
dziwny123
- Zarejestrowany Użytkownik
24 stycznia 2018, o 10:19
"z ostatniej chwili" - że ułamane fragmenty szwów wędrują po moim organizmie i za chwilę poprzebijają mi narządy
-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
25 stycznia 2018, o 18:32
Kiedyś miałem takie myśli, że zmniejszyłem się do tego stopnia, że trafiłem do równoległego miniaturowego wymiaru czy "kosmosu w kosmosie" haha :] Czasami moja wyobraźnia mnie przeraża, ale to już jest bardziej strach

-
jestemjakajestem
- Odważny i aktywny forumowicz
26 stycznia 2018, o 08:36
witorrr98 pisze: ↑25 stycznia 2018, o 18:32
Kiedyś miałem takie myśli, że zmniejszyłem się do tego stopnia, że trafiłem do równoległego miniaturowego wymiaru czy "kosmosu w kosmosie" haha :] Czasami moja wyobraźnia mnie przeraża, ale to już jest bardziej strach
10/10

-
miniper
- Odważny i aktywny forumowicz
11 lutego 2018, o 12:29
Fajny temat

Ja się bałam rodziny królewskiej, bo oglądałam kilka odcinków The Crown przed snem

Objawy z ciała to już książka do zapisania. Boję się czasami, że nie mogę spać, a potem się boję chwili zasypiania. Jak słuchałam o homalaistach, to się bałam, że tam jest tak mało tlenu i że wyżej już nie można wejść