Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nasilenie depersonalizacij

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
TVJM7777777
Zarejestrowany Użytkownik

6 kwietnia 2016, o 16:13

Zwariować można dzisiaj się obudzilam z silnym atakiem paniki, wmowilam sobie że nie potrafię myśleć myśli mi uciekały czułam że tracę świadomość i że jak to jest że myślę
Awatar użytkownika
schanis22

6 kwietnia 2016, o 18:08

TVJM kiedy idziesz do lekarza na badania ? Jeśli myślisz jak to jest że myślisz o nie straciłaś świadomości i piszesz również na forum co znaczy że wszystko jest ok , tylko nerwica męczy .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
TVJM7777777

6 kwietnia 2016, o 19:12

Jutro ide do lekarza. Wiem że tak bywa ale to jest taki lęk że aż żyć się odechciewa czułam jakby mi myśli odlatywaly :-) . mam nadzieje że jutro wszystko się w końcu wyjasni. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
schanis22

6 kwietnia 2016, o 19:45

Rozumiem to napisz mi proszę co tam lekarz powiedział . Chociaż pewnie tak od razu diagnozy nie postawią tylko karzą badania zrobić .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
TVJM7777777

9 kwietnia 2016, o 09:59

Pewnie, oczywiście że dam znać . dzięki za pamięć ;-)

-- 9 kwietnia 2016, o 09:56 --
Byłam u neurologa i dał skierowanie na badanie EEG dał też dobre lekarstwa i powiedział że jestem do wyleczenia;-) Pozdrawiam

-- 9 kwietnia 2016, o 09:59 --
schanis22 pisze:Rozumiem to napisz mi proszę co tam lekarz powiedział . Chociaż pewnie tak od razu diagnozy nie postawią tylko karzą badania zrobić .

Byłam u neurologa i dał skierowanie na badanie EEG dał też dobre lekarstwa i powiedział że jestem do wyleczenia;-) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ