Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nasilenie depersonalizacij
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
możliwe ale koleżanka nie ma padaczki i jestem o tym przekonana , i nie twierdzę ani ja ani Joanna27 że ma nie robić badań , po prostu z doświadczenia wiem że miała mega atak paniki taki sam jak i ja .b00s123 pisze:bo są różne odmiany padaczek i nie w każdej padaczce są drgawki byłem u dobrego neurologa i mi mówił o tym .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- b00s123
- Odważny i aktywny forumowicz
no tak ale ja nie piszę ze ona ma padaczkęschanis22 pisze:możliwe ale koleżanka nie ma padaczki i jestem o tym przekonana , i nie twierdzę ani ja ani Joanna27 że ma nie robić badań , po prostu z doświadczenia wiem że miała mega atak paniki taki sam jak i ja .b00s123 pisze:bo są różne odmiany padaczek i nie w każdej padaczce są drgawki byłem u dobrego neurologa i mi mówił o tym .

"Wola psychiki daje wyniki"
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Też słyszałam że są 70 odmian epilepsij sam lekarz neurolog mi powiedział że są takie że wcale się nie musi tracis przytomność ale i w newnewicy też się różnie dzieje wolę zrobić badania dla pewnosci