Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Narkotyki i sex
-
Lichus
- Nowy Użytkownik
Cześć, jestem już dojrzałym gościem i umiem żyć z moją perwersją, zboczeniem, słabością? Z małżonką byliśmy na skraju rozwodu gdy podczas rutynowego seksu z aseksualną małżonką odkryłem jej zboczenie : ewidentnie nasz seks był słyszany przez rodzinę nocującą u nas i to ją podnieciło. Ostatecznie moja teściowa ostentacyjnie wyszła a my wpadliśmy wtedy w szał. Od tej pory co jakiś czas zamykamy się na weekend i robimy dosłownie wszystko. Tylko poczucie zboczenia definiuje nasz seks. Gdy witamina K lub A jest z nami boję się, że nie wrócę z ekstazy. A w tygodniu żyjemy bardziej jak brat i siostra. Wiem, że nasz seks jest zaburzony, ale nie wyobrażam sobie normalnego.
-
Lichus
- Nowy Użytkownik
Chyba jestem trochę za ekstremalny, wiem o tym, ale szukałem forum gdzie spotkam kogoś kto przekroczył Rubikon i umie rozmawiać o tym. Moja Pani rozkoszuje się poczuciem poniżenia i jest totalnie bierna i rozkoszuje się swoją grzesznością... och, mógłbym tak długo. Myślałem, że po to są takie fora.
-
Lichus
- Nowy Użytkownik
Chyba jestem trochę za ekstremalny, wiem o tym, ale szukałem forum gdzie spotkam kogoś kto przekroczył Rubikon i umie rozmawiać o tym. Moja Pani rozkoszuje się poczuciem poniżenia i jest totalnie bierna i rozkoszuje się swoją grzesznością... och, mógłbym tak długo. Myślałem, że po to są takie fora.
-
Lichus
- Nowy Użytkownik