Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Napięcie
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Napięcie mieśni to przy nerwicy niemal pewny objaw. Ja miałam zarówno ciągłe napięcia, kiedyś miałam tak napiętne mieśnie w nogach, że ledwo chodziłam, ale uparłam się, że pójadę z rodziną na wycieczkę, a tam zamek i jakieś kręte schody ileś tam pięter w górę, jak wylazłam w końcu z tego pieprzonego zamku to myślałam, że mi nogi odetnieAlex88 pisze: ↑9 stycznia 2020, o 11:44Straszny jest ten objaw, jak już mnie puszcza to cały się trzęsę, słabo mi, brak sił, takie to jest straszne napięcie, jakby wszystkie organy były napięte. Wszystko jakby miało wybuchnąć, powoduje to straszne cierpienie, aż mi się płakać chce, ciężko nie zwracać na to uwagi.Katja pisze: ↑8 stycznia 2020, o 19:25Ja miałam napięcie takie, że myślałam, że mnie rozsadzi od środka, przy każdym oddechu, albo jakiś większych emocjach miałam wrażenie, że wybuchnę. Przeszło w sumie bez niczego specjalnego jak przestałam się tym zajmować i potraktowałam jako coś co owszem nie jest fajne, ale w moim stanie jest normalne. Nie polecam szarpania się z tym objawem ( zresztą podobnie jak z każdym innym ) czy okładania się po klacieEwentualnie jakiś sport lub relaksacja, ale nie z obsesją, że to ma jak najszybciej pomóc, bo im mniej sie tym zajmujecie tym lepiej.
Przykry objaw, ale dobrze wiedzieć , że nie jestem w tym sam. Myślałem, że tylko ja tak mam.

https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi nie chodzi o napięcie mięśniowe, bo takiego nie mam ale napięcie emocjonalne.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To napięcie emocjonalne to pewnie przy natrętach?Nerwyzestali pisze: ↑9 stycznia 2020, o 17:20Mi nie chodzi o napięcie mięśniowe, bo takiego nie mam ale napięcie emocjonalne.
https://www.czlowiekczujacy.pl
-
- Zarejestrowany Użytkownik
natretne mysli jesli sa na temat przeszlosci to zawsze generuje napiecie silne
Mistrz 2021 (L)