Ja mam w apteczce benzo typowo nasenną i sama świadomość mnie ratuje, albo nawet jak nie mam, to moja lekarka mi przepisze i to bardzo uspokajające, czyli ooo nie zasnę hm no.ale do niej jutro pójdę po receptę-i problem.znika i zasypiam :>
Ale to w gorszych okresach. Najlepiej jest się zmęczyć fizycznie. Tak mieli nasi przodkowie, na pewno nie leżeli w jaskiniach po kilku kawach i siedzeniu albo stresowaniu się i dumali hmmm zasnę czy nie
Zmeczyc się! Powrót do korzeni!
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Najlepsza naturalna metoda na bezsennosc
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Monia wspominałaś o budowieeiviss1204 pisze: ↑22 marca 2018, o 10:09Najlepsza metoda na bezsennosc. Jest tak jak pisal chlopak porzadnie sie zmeczycMysle ze jakbyscie ze 3 dni popracowali na budowie w ciezkich warunkach to nawet nie byloby takiej watpliwosci
a co poza tym . Muzyka relaksacyjna- Z tym, ze trzeba do niej przywyknac to nie tak od razu dziala. Mi pomagala bardzo,ale po okolo 3 tygodniach
![]()
Joga przed snem, wylaczenie tv i kompa, tel godzine przed spaniem , bo w tych czasach mamy problemy z wytwarzaniem melatoniny z racji swiatla i bodzcow nas otaczajacych![]()
Mala lampka, ksiazka, muzyka na sluchawkach przed snem i wyluzujcie przede wszystkim nie naciskajce " O boze znow nie bede spac "
"Boze teraz bede zle sie czuc bo nie spalam tej nocy ' " Musze zasnac " Nie nie musisz i to trzeba przyjac do wiaodmosci. Jesli bedzie takie napiecie to nie pomoze zadna z tych rzeczy wymieniona wyzej....

Książki czytać nie muszę.Wystarczy że poczytam późno forum w tel.zaczynam coś odpisywać i niestety budzę się z niedokończonym tematem

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"