Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mysli
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A daj spokój , tragedia jest z tym
-
Nie miałem tak nigdy , na moje to ja przedawkowalem substancje psychoaktywne w których trwałem 10 lat i poprostu coś pękło we mnie. Tak mi się wydaje ,dlatego tak jest.
-
A może one ta analizę i wgl tylko jakos wyciszaly ? Nie wiem kurde. Siedzę od października na kwadracie i można powiedzieć że wgl nie wychodzę. Boje się ,podnosi mi się wszystko do góry ,robię się czerwony ,poce się i nie wiem co to do tej pory jest. Nie wiem dlaczego tak się dzieje
-
Tez tak masz?
-
Ta,tylko że u mnie to się stało z dnia na dzień ,przez jakiś czas każde zachowanie oprócz mojej matki ,tak mnie denerwowało ,że nie potrafiłem się uspokoić . Poprzestawialo się pod cymbalem i jest koniec. Teraz czuję się jakby ulotniło coś się ze mnie i zostałem taka kula przy nodze .... Bez pracy ,bez dziewczyny. Siedzę w pokoju jak jakiś świr i nic ze sobą nie robię.
-
Np jak pisze z kimś przez jakiś anonimowy czat,to tylko i wyłącznie o tym co robiłem kiedyś o tym co się działo i w jakim jestem stanie. Nic do przodu wszystko do tyłu. Jak taki megafon z zacięta plyta. Nie wiem nawet to znowu komus pisze ....dobrze co